کد خبر:۲۴۱۷۷۶
آل اسحاق در برنامه پایش؛

فضای تعارض به تعامل سوق یابد

آل اسحاق ضمن اشاره به اینکه فضای تعارض به تعامل سوق یابد گفت: در فضای تعارضی برنامه‌ها شکل نمی‌گیرند.
فضای تعارض به تعامل سوق یابد

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»،  یحیی آل اسحاق که به عنوان نامزد ریاست جمهوری حزب مؤتلفه انتخاب شده بود در برنامه پایش در پاسخ به این سؤال که آیا انتخاب خود را انجام داده‌اید، اظهار داشت: این انتخاب یعنی سرنوشت 8 سال کشور را در دست یک نفر قرار دهیم و در واقع این مسئله هم بار خدایی و هم بار وجدانی دارد.


 وی در پاسخ به این پرسش که آیا به هر کس شما رأی دهید خانواده‌تان نیز به او رأی خواهند داد، گفت:‌در خانه ما هرکس مختار است هر فردی را انتخاب کند و در واقع آزادی وجود دارد.


رئیس اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سؤال که چرا ثبت‌نام نکردید، یادآور شد: از همان ابتدا قرار بود از ما 5 نفر یکی بیاید که به غیر از یک نفر 4 نفر دیگر ثبت نام نکردند که در واقع آن یک نفر نیز جدا از گروه رفت ولی بقیه بر روی یک نفر اجماع و ثبت نام کردند و او هم انصراف داد.


وی افزود: اساساً ما به این مسئله توجه داشتیم که اصولگرایان یک نفر را انتخاب کنند. کثرت در ابتدا خوب بود ولی بعد باید به یک نفر ختم شود.


آل اسحاق در پاسخ به این سؤال که اگر رئیس‌جمهور می‌شدید چه مسائلی را مطرح می‌کردید اظهار داشت: رئیس‌جمهور باید نگاه با علم داشته باشد و در واقع در حوزه اقتصاد، سیاست، فرهنگ، روابط بین‌الملل حرف و برنامه داشته باشد که در واقع عملیاتی شوند.


وی اظهار داشت: در واقع بسترهای اولیه لازم است تا برنامه‌ها اجرا شوند؛ اولین موضوعی که وجود دارد این که فضای تعارضی در کشور باید به فضای تعامل سوق داده شود چرا که در فضای تعارضی برنامه‌ها شکل نمی‌گیرند.


آل اسحاق با تأکید بر اینکه برخی نهادها مثل سازمان مدیریت برنامه باید در کشور وجود داشته باشند، گفت: در مسائلی دیگر مانند روابط بین‌الملل نیز خط قرمز و چارچوب داریم و همه باید رعایت کنند و در واقع اعتقادات و آرمان‌های ما جزء منافع حیاتی ماست و کسی که رئیس‌جمهور شد نباید گفتمانش معارض انقلاب اسلامی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار