آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۱۸۴۴
عباسی در مراسم رونمایی از «نبرد خاموش»:

اقتصاد زمانی نجات پیدا می‌کند که زهر ربا را از آن بیرون بکشند

رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: بعضی از کاندیداها می‌گویند اقتصاد کشور را دو ساله درست می‌کنند؛ اقتصاد زمانی نجات پیدا می‌کند که ...
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حسن عباسی در مراسم اکران مستند «نبرد خاموش» که بعدازظهر امروز در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد گفت: ما امروزه در مرحله تحریم‌های هوشمند قرار گرفته‌ایم؛ کشور 33 سال تحریم‌های گوناگون را پشت سر گذاشته که برکات و سازوکارهای جدی‌ا برای کشور به دنبال داشته است. اگر تحریم‌ها نبود، قطعا به جایگاه فعلی نمی‌رسیدیم. باید به این موضوع بیشتر پرداخته شود.
 
وی با بیان اینکه موضوع تحریم‌ها موضوع دو یا شش سال پیش نیست، ادامه داد: ما 33 سال است که توسط کشورهای غربی تحریم می‌شویم و در تئوری بازی‌ها در طول این 33 سال در 21 لایه تئوری لنچستر بازی کرده‌ایم.
 
رییس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز افزود: آمریکا صدام را ظرف یک سال و دو ماه با استراتژی هویج و چماق از حکومت ساقط کرد و آنها فکر می‌کردند سرنوشت کشور ما را هم می‌توانند ظرف چهارده ماه آن طور که می‌خواهند رقم بزنند ولی الان ده سال است که تفکر آنها در ایران پشت در مانده است.
 
عباسی اظهار داشت:‌ آمریکا همچنان در حال هزینه کردن برای جنگ عراق است و خسارتی که آمریکا برای این جنگ متحمل شده از پنج تریلیون دلار هم گذشته است.
 
وی با بیان اینکه بودجه سالانه آمریکا چهار تریلیون دلار است افزود: آمریکا 17 تریلیون دلار بدهی خارجی دارد؛ در حالی که کشور ما 33 سال است در تحریم قرار دارد و با این حال تعداد کارتن‌خواب‌های ما از آمریکایی که سالانه چهار تریلیون دلار بودجه سالانه‌اش است، کمتر است.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز اضافه کرد: اگر رابطه برقرار کردن با غرب و از بین رفتن تحریم‌ها مشکلمان را حل می‌کند، پس چرا یونانی که با آمریکا و اتحادیه اروپا ارتباط دارد یکی از ورشکسته‌ترین کشورهای غربی است؟ فرآیند سازشی که برخی از مسئولین از آن یاد می‌کنند، مشکلمان را حل نمی‌کند؛ چون مشکل کشورهای ایتالیا، اسپانیا و یونان حل نشده است در حالی که آنها در تحریم نبودند.
 
وی با بیان اینکه ایالات متحده آمریکا خودش را محاصره اقتصادی نکرده است گفت: با این حال در آمریکا نیز جنبش وال‌استریت به راه می‌افتد و مشکلات اقتصادی گریبان این کشور را می‌گیرد.در کتاب سقوط آزاد آمده که علم اقتصاد در حال سقوط است، نه اقتصاد آمریکا و ... . در سال 2012 بدهی کل دنیا 15 تریلیون بیشتر از بودجه‌ سالیانه تمام کشورها بود و این نشان می‌دهد که اقتصاد در کل دنیا با مشکل مواجه است.
 
عباسی ادامه داد: زمانی که خرمشهر محاصره شده بود دو جنبش شکل گرفت؛ یکی جنبش ضداشغال به رهبری محمدجهان‌آرا و دیگری جنبش ضدمحاصره و همین جنبش‌ها باید در بحث تحریم اقتصادی یا به تعبیر بنده محاصره اقتصادی ایجاد شود.
 
وی اظهار داشت‌: عده‌ای در کشور می‌گویند باید با آمریکا ارتباط داشته باشیم و از این طریق مشکلات کشور حل خواهد شد در حالی که این گونه نیست.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز خطاب به نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: همه نامزدها می‌گویند مشکل اقتصادی را ظرف شش ماه تا دو سال حل می‌کنند؛ به ما بگویند با کدام مکتب اقتصادی می‌خواهند مشکل اقتصاد کشور را حل کنند؟
 
عباسی در همین زمینه اضافه کرد: عده‌ای از کاندیداها می‌خواهند مشکل اقتصاد کشور را با مکتب نئوکیزی حل کنند که این مکتب در یونان، ایتالیا و فرانسه پیاده شده و مشکلاتی را برای این کشورها به وجود آورده است. گروه دیگری از کاندیداها صحبت از مکتب فیریدمنی می‌کنند و هدفمندی یارانه‌ها نیز در همین مکتب وجود دارد و اگر این مکتب جواب می‌داد جنبش وال‌استریت در آمریکا شکل نمی‌گرفت.
 
وی افزود: مشکل اقتصاد ما بحث تحریم‌ها نیست بلکه ما در کشور ضعف نظری و تئوری داریم؛ در کشوری که 80 هزار جوان معتکف می‌شوند و مردمش 33 سال مشکلات را تحمل می‌کنند، مدیریتی و مبنای نظری شایسته مردم را می‌طلبد.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز اظهار داشت: ما در دیگر علوم به پیشرفت‌های زیادی رسیده‌ایم و اشکال اصلی کشور در بحث علوم انسانی است؛ عرق‌ریزی ذهن اساتید در علوم انسانی باید با زحمت‌هایی که یک کارگر در کشور می‌کشد متناسب باشد.
 
عباسی با اشاره به اقتصاد مقاومتی گفت: منظور از اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست بلکه اقتصادی است که بتواند اشغال‌زدایی کند و محاصره موجود را بشکند. این اقتصاد را هم نمی‌توان با تئوری‌هایی که خود دشمنان دارند پیاده کنند.
 
وی گفت: ریچارد وایسون اعتقاد دارد که اسلام اقتصاد را نجات می‌دهد. آن وقت برخی مسئولان ما چشمشان به سوی تئوری‌های غربی است. ما باید در اقتصاد الگویی جایگزین داشته باشیم و ارتباطمان را در حوزه‌های دارو، صنعت و علوم انسانی با غرب قطع کنیم.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز بااشاره به مستند «نبرد خاموش» گفت‌: ‌یکی از مشکلات این مستند این است که به حوزه علوم انسانی نپرداخته و از صاحب‌نظران این حوزه مطالبه نکرده است.
 
عباسی ادامه داد: در دیداری رئیس مجلس شورای اسلامی با علمای حوزه علمیه قم داشت یکی از علمای برجسته گفته بود که 80 درصد از اقتصاد ایران ربوی است و این مسئله تنها مربوط به بانک نیست بلکه کل اقتصاد را شامل می‌شود. حال ما باید بعد از گذشت یک سال از این مسئله از مجلس شورای اسلامی مطالبه کنیم که چه طور می‌خواهد این اقتصادی را که جنگ علنی با خداست درست کند.
 
وی گفت: عده‌ای از کاندیداها می‌گویند وضعیت اقتصاد کشور را دو ساله درست می‌کنند؛ اقتصاد زمانی نجات پیدا می‌کند که زهر ربا را از تاروپود آن بیرون بکشند. اقتصادی که یک نمونه‌اش اختلاس سه هزار میلیاردی است اقتصادی ربوی و بر پایه ربا است.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: اولین سازوکاری که باید در اقتصاد دنبال کرد مسئله ضعف مدیریتی و ضعف نظری است؛ بعد از آن باید مصرف کشور را بهینه کنیم و صنایع داخلی و تولیدی کشور را تقویت نماییم. عده‌ای در کشور می‌کوشند که این خودباوری را در مردم ایجاد کنند ولی مافیایی که مانند زالو هستند اجازه این کار را به آنها نمی‌دهند.
 
وی گفت:‌ برخورد دستگاه قضا با جنبش عدالت دانشجویی در طی چند سال اخیر دیگر رمقی برای آنها باقی نگذاشته است؛ در حالی که جریان فساد و مافیایی که در کشور وجود دارد باید توسط جنبش دانشجویی افشا شود.
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز اظهار داشت: مستند «نبرد خاموش» ریتم کندی دارد و به همین دلیل نمی‌تواند با مخاطب ارتباط مناسبی برقرار کند و علاوه بر آن حجم اطلاعاتی که در این مستند نمایش داده می‌شود زیاد است و همچنین به صورت پراکنده به راهکارها می‌پردازد.
 
عباسی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی باید مکتب اقتصاد پولی را کنار بگذارد گفت: این مکتب در دنیا شکست خورده ولی در کشورمان چون نمی‌توانند مکتب دیگری را جایگزین کنند مسئولین به این مکتب روی آورده‌اند.
 
وی خطاب به دانشجویان ادامه داد: حرف کسانی که می‌گویند بورس و بانک را فقهی و اسلامی کرده‌اند قبول نکنید؛ بورس،‌قمار و بانک ربا است چگونه می‌توان این دو را اسلامی کرد؟
 
رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز افزود: رابطه برقرار کردن با آمریکا و از بین تحریم‌ها مشکل اقتصاد را حل نمی‌کند بلکه باید مکتب اقتصاد پولی را اصلاح کنیم این مسئله باید از اساتید علوم انسانی و مسئولین کشور مطالبه شود.
 
عباسی در پایان خاطر نشان کرد: آمریکا منتظر است تا ما در اقتصاد شکست خورده‌ و زانو بزنیم و سپس به ما حمله نظامی کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سرباز ولايت
-
۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۵
ممنون از دکتر عزيز...
ولي دکتر کو گوش شنوا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4
0
رستاخيز
-
۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۷
دکتر حقا که حرف دل ما رو زدي....
تا زماني که ربا ميخوريم نماز شب جواب نميده...!!!
2
0
بدون نام
-
۰۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۸
سلام كاش اقاي دكتر خودشون با چند نفر از بزرگان اقتصاد اسلامي حوزه جلساتي رو تشكيل مي دادند و خروجي اون ارايه راهكار بود نه اينكه سي ساله فقط طرح مشكل مي شه خوب بايد يكي عملا تو گود بياد يا نه نمي شه كه فقط انتقاد كرد بايد جايگزين عملياتي هم معرفي كرد
3
0
پربازدیدترین آخرین اخبار