به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجتالاسلام حسن روحانی در نشست انتخاباتی در گفتوگوی ویژه خبری ساعت 22:30 دقیقه 6 خرداد به بیان دیدگاههایش پرداخت و گفت: من یک اعتدالگرا هستم و با اصولگرایان معتدل آشنا بوده و کار کردهام و در طول سالهای گذشته افراطگر نبودهام.
وی درباره تشکیل دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: مشکلات به مبحث مدیریت و کارآمدی دولت بازمیگردد، بنابراین برای حل مسائل اقتصادی، دولت باید اعتبارات لازم را تخصیص دهد.
این کاندیدای ریاست جمهوری درباره برنامه های دولت آیندهاش گفت: اگر 34 هزار میلیارد اعتبار در اختیار واحدهای اقتصادی گذاشته شود، میتوانند 499 هزار نفر را مشغول به کار کنند و اگر ثبات به عرصه تولید بازگردد و قواعد تغییر کند، بخشهای مختلف شروع به فعالیت خواهند کرد و با افزایش تولید مشکل بیکاری نیز حل خواهد شد.
روحانی با انتقاد از عملکرد دولت به دلیل وجود سه میلیون بیکار در کشور اظهار کرد: قرار بود حداقل رشد اقتصادی هشت درصد باشد، اما اکنون تورم بالای 30 درصد وجود دارد و همه به دلیل عدم رونق تولید است.
وی ادامه داد: در پایان امسال 400 هزار متخصص بیکار فارغالتحصیل از رشته کامپیوتر وجود خواهد داشت؛ همچنین هر ساله 900 هزار فارغالتحصیل بیکار در کشور حضور دارد که در این زمینه دولت میتواند بسته های اقتصادی کوچک داشته باشد تا در کوتاه مدت برخی از مشکلات را حل کند.
این کاندیدای ریاست جمهوری درباره اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور تصریح کرد: ما باید مقاومت را برای درازمدت ادامه دهیم و این به معنای اقتصاد ریاضتی نیست، بلکه به معنای تولید داخلی است تا بتوانیم به رشد هشت درصد برسیم؛ باید هزینههای بیجای دولت را کم کنیم؛ زیرا ما باید با استقامت اهداف را بشدت دنبال کنیم و نباید اجازه منزوی شدن در اقتصاد را بدهیم، در این راستا باید در مقابل دشمن بایستیم؛ زیرا ایران منابع غنی و سرمایه انسانی بالایی دارد.
روحانی درباره ادامه هدفمندی یارانهها گفت: یارانه باید هدفمند شود آیا اینگونه شد؟ هدفمندی یارانه هدف زیبایی است و مقرر بود این طرح از برنامه دوم و سوم آغاز شود که فاز اول آن البته هر چند ناقص، اجرا شد، بنابراین برای ادامه آن باید نواقص طرح رفع شود؛ در کنار یارانه نقدی نیازمند یارانه کالایی برای کالاهای اساسی هستیم تا دهکهای پایین دغدغه نداشته باشند؛ زیرا هدف دولت تدبیر و امید آرامش دادن به مردم است، بهگونهای که دیگر نیز به 45 هزار تومان نباشد؛ زیرا صدقه دادن افتخار نیست.
وی درباره تشکیل دولت فراجناحی خاطرنشان کرد: با یک جناح نمیتوان کشور را اداره کرد و برای پذیرش مسئولیت باید از افراد متدین و دلسوز برای اداره کشور استفاده کنیم، اما با افراطیگری میانهای ندارم و معتقدم اگر افراط نبود در چهار ساله گذشته اردوکشی خیابانی را نمیدیدیم؛ دولت من فراجناحی خواهد بود و از همه کارشناسان استفاده میکنم.
این کاندیدای ریاست جمهوری درباره اجرای عدالت در دولت آینده گفت: عدالت اصل پیشرفت چشمانداز 20 ساله است و این که هر چیز جای خود باشد و تولیدگر و کارگر به حق خود برسند؛ همچنین باید بدانیم عدالت با اعتدال ایجاد میشود که زمینه ایجاد تولید و پیشرفت را فراهم میکند.
روحانی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما در زمینه اجرای عدالت خاطرنشان کرد: اگر نقدی صورت میگرفت، ما تشکر میکردیم، اما اگر تهمتی زده شد فرد باید میتوانست درباره آن صحبت کند، اما بسیاری از یاران امام خمینی (ره) مورد تهمت قرار گرفتند و در این زمینه صدا و سیما با عدالت رفتار نکرد و به آنان اجازه سخن گفتن نداد؛ رئیس صدا و سیما باید به افراد اجازه دهد از خود دفاع کنند نباید سرمایههای انقلاب را تلف کنیم و به سادگی آنان را از دست بدهیم.
وی درباره سیاست خارجی و پرونده هستهای ایران گفت: اساس بر این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم؛ سیاست ما در 22 ماه تحت نظر رهبری بود و در آن دوران آمریکا میخواست پرونده ما را به شورای امنیت ببرد و ما نمیخواستیم این اتفاق بیفتد تا نگذاریم که جنگ شود؛ در آن دوران تولید سانتریفیوژ 150 عدد بود و آمریکا میخواست بگوید ایران به دنبال بمب است، اما ما تلاش کردیم که بگوییم ایران به دنبال استفاده صلحآمیز از انرژی هستهای است که این کار را کردیم.
این کاندیدای ریاست جمهوری در ادامه افزود: ما نگذاشتیم پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برود و در آن دوران توسط شورای حکام تصویب شد که انرژی هستهای ایران صلحآمیز است، ما تا جایی که میتوانیم نباید بگذاریم که جنگ شود، اما اگر اتفاق افتاد باید بدانید ما مرد جنگ هستیم؛ همچنین نباید پشت مذاکره کننده خالی شود و با رهبری رهبر انقلاب باید از تهدیدات به نفع خود استفاده کنیم.
روحانی درباره مذاکرات هستهای سعدآباد در ایران با اشاره به اینکه در این قضیه قراردادی نبود و اینها که میگویند حرف بیسوادهاست، ابراز داشت: مذاکرات تهران در مهر 82 صورت گرفت، اما ucf فروردین 83 آغاز و در فرودین 84 کامل شد؛ کیک زرد زمستان 83 بیرون آمد و فناوری هستهای را ما و دانشمندان هستهای ما کامل کردند و فرصت را ما یعنی نظام و رهبری فراهم کردیم، اما بداخلاقیهایی صورت گرفت که صدا و سیما نیز آن را مطرح کرد، روزی که پرونده هستهای را تحویل گرفتم 150 سانتریفیوژ و روزی که تحویل دادم بیشتر از 1700 سانتریفیوژ داشتیم باید بدانیم که همه چیز با کلید تدبیر حل خواهد شد.
آخرش نقهميديم کي راست ميگه؟؟؟
يه مطلب مستند راجع به اين موضوع هسته اي بزارين تو سايت ببينيم جه خبره؟آخه اين بنده خدا خيلي محکم دفاع کرد
.شما فناوري هسته اي رو تکميل کردين يا دوسال هم به تعليقش درآوردين؟آقاي دکتر مردم ايران انقد کم حافظه نيستن يادشون رفته باشه چقدر با خارجي ها تعامل کردين که حتي با وجود بهمون اجازه غني سازي 3درصد رو نميدادن.آقاي روحاني چرا فکر ميکنين مردم تو زمان انتخابات کم حافظه ميشن وفقط به تبليغات گوش ميدن؟
خدايا مارو به راه راست هدايت کن
در مسئله ى هسته اى، آمريکائى ها تا همين چند ماه پيش اصرار، اصرار که بايد ايران بکلى همه ى فعاليتهاى هسته اى اش را کنار بگذارد؛ يعنى مثل آن کارى که با ليبى کردند؛ ته اش را جارو کند، تقديم کند به آنها؛ بکلى اعلام انصراف کند. اخيراً - چند هفته ى قبل از اين - وضع به جائى رسيده است که گفتند ايران در همين حدى که هست، توقف کند. ببينيد فاصله ى اينها خيلى زياد است. يک روزى بود که اينها حاضر نبودند پنج عدد سانتريفيوژ را تحمل کنند. مسئولين گفتگو و مذاکره ى با اروپا حاضر شده بودند بيست تا سانتريفيوژ را نگه دارند، آنها گفته بودند نميشود؛ گفته بودند پس لااقل پنج تا، گفته بودند نميشود. اگر ميگفتند يکى، باز هم ميگفتند نميشود!