کد خبر:۲۴۲۰۰۰
وزیر کشور اعلام کرد:

50.483.192 نفر واجد شرایط اخذ رای/ بیش از یک میلیون و 600 هزار رای اولی

مصطفی محمدنجار گفت: در این دوره از انتخابات 50.483.192 نفر واجد شرایط اخذ رای هستند و از این میان 1.631.206 نفر رای اولی داریم.
50.483.192 نفر واجد شرایط اخذ رای/ بیش از یک میلیون و 600 هزار رای اولی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، مصطفی محمدنجار امروز در حاشیه نشست خود با استانداران و معاون امنیتی استانداری های کشور در جمع خبرنگاران با بیان اینکه 17 روز تا انتخابات زمان داریم گفت: این جلسه به منظور آخرین هماهنگی ها میان استانداری ها و به منظور مروری بر فرایند اجرایی انتخابات برگزار شد. وی با بیان اینکه تنها مر قانون در دستور کار وزارت کشور قرار دارد گفت در این دوره از انتخابات 130هزار صندوق در نظر گرفته شده است که این امر کار و هماهنگی های سنگینی را می طلبد.

 

وزیر کشور با اشاره به تعداد واجدین شرایط اخذ رای گفت: 50.483.192 نفر واجدین شرایط اخذ رای هستند که از این میان 1.631.206 نفرشامل  رای اولی هستند و از این تعداد رای اولی ها 799.562 نفر زن و 831.644 نفر مرد هستند.

 

وی همچنین با بیان اینکه از 16 خردادماه نیز تبلیغات انتخابات چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز آغاز می شود گفت: تاکنون نسبت به رفتار داوطلبان شکایت قابل توجهی نداشته ایم به جز دو سه مورد گزارش تخلف که آن هم مورد خاص و ویژه ای نبوده است و تاکنون نیز داوطلبان قانون را رعایت کردند و ما هم به آنان توصیه می کنیم این اخلاق مداری را تا روز انتخابات ادامه دهند.

 

محمدنجار همچنین در مورد تمهیدات در نظر گرفته شده برای اخذ رای از هموطنان خارج از کشور گفت: 285 مرکز در کشورهای مختلف برای اخذ رای در نظر گرفته شده و برنامه ریزی های لازم نیز در این خصوص صورت گرفته است تا هموطنان و ایرانیان خارج از کشور هم بتوانند رای خود را به صندوق ها بیندازند.

 

وزیر کشور همچنین با اشاره به تمهیدات در نظر گرفته شده برای دو مرحله ای شدن انتخابات گفت: اگر انتخابات در 24 خرداد نهایی نشود طبق قانون در جمعه بعد مرحله دوم برگزار می شود و وزارت کشور نیز تمام تمهیدات لازم را در این خصوص انجام داده اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار