آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۲۹۸۳

«عیار مدیران»؛ کتابی برای انتخاب مدیران انقلاب اسلامی

رهبر انقلاب با نصایح، توصیه‌ها، تعریف‌ها و هشدارهایی که نسبت به مدیران کشور داشته‌اند، در شرایط زمانی مختلف به اصلاح رفتار مدیران پرداخته‌اند که جمع‌آوری این سخنان ویژگی‌های تراز مدیران انقلاب اسلامی را تعیین می‌کند.
«عیار مدیران»؛ کتابی برای انتخاب مدیران انقلاب اسلامی

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛کتاب عیار مدیران در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری از سوی موسسه انقلاب اسلامی مورد تائید قرار گرفت.

 

این کتاب که برگرفته از بیانات و مواضع رهبر انقلاب اسلامی در طول 24 سال گذشته است توصیه‌ها و توصیف‌های معظم‌له در ارتباط با مدیران نظام، جمع‌آوری و با طبقه‌بندی مناسبی ارایه نموده است.

 

رهبر معظم انقلاب از بدو رهبری تا کنون با نصایح و توصیه‌های‌شان و بعضا تعریف‌ها و یا هشدارهایی که نسبت به مدیران کشور داشته‌اند، در شرایط زمانی مختلف به اصلاح رفتار مدیران پرداخته‌اند.  با جمع‌آوری سخنان معظم‌له در این زمینه می‌توان به عیاری رسید که تراز مدیران انقلاب اسلامی را تعیین می‌کند.

 

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفار حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، کتاب "عیار مدیران" مشتمل بر 64 ویژگی اصلی مدیران انقلاب اسلامی است که در 3 فصل تقسیم‌بندی شده است:

 

عنوان فصل اول "مهارت‌های مدیریتی" است و شامل محورهایی است که برای هر مدیری در هر نظام و با هر مرامی لازم است. شرایطی از قبیل تدبیر، عقلانیت، منطق، ابتکار، اعتماد بنفس، کارآمدی، احساس مسئولیت، دلسوزی، شایسته‌سالاری، سعه‌ی صدر و انتقادپذیری.

 

دومین فصل کتاب "خصوصیات انقلابی" است و مراد از آن ویژگی‌هایی است که در مدیریت‌های درون نظام جمهوری اسلامی باید لحاظ شود. خصوصیت‌های 21 گانه‌ای از جمله: پایبند به ارزش‌ها و شعارهای انقلاب، بصیرت، پیروی از خط امام و رهبری، حفظ منافع و مصالح نظام، استقلال و خودباوری ملی، صبر و استقامت، توجه به کار فرهنگی، فسادستیزی، ساده‌زیستی، مردمی بودن، وزانت سیاسی و وجهه اجتماعی، کفایت و صلاحیت و...

 

فصل سوم کتاب مربوط  به "ویژگی‌های معنوی و اخلاقی" مدیران است و شامل  17 ملاکی است که برای قبول مسئولیت یک انسان متدین در نظام اسلامی باید لحاظ شود. مواردی از جمله: ایمان، اخلاص، توکل، خودسازی، اخلاق، عفت، امانت، فداکاری، دوری از غرور، امید و شجاعت و ...

 

در بخشی از متن کتاب که به معیار "زهد و دوری از دنیا" اختصاص دارد آمده است: ضعف‌های ما خطرهایی است که در سر راه ماست و در این مدت وجود داشته است و باید بعدها جلوی اینها را بگیریم. اولین ضعف ما گرایش به دنیاطلبی بود که گریبان بعضی از ماها را گرفت. بعضی از ما مسئولین دچار دنیاطلبی شدیم، دچار مادی‌گرائی شدیم. برای ما ثروت، تجمل، آرایش، تشریفات و اشرافی‌گری یواش یواش از قبح افتاد. وقتی  ما این‌جور شدیم، این سرریز می‌شود به مردم. میل به اشرافی‌گری، میل به تجمل، میل به جمع ثروت و استفاده از ثروت به شکل نامشروع و نامطلوب به طور طبیعی در خیلی از انسان‌ها هست. وقتی ما خودمان را رها کردیم، ول کردیم، دچار شدیم، این سرریز می‌شود به مردم؛ در مردم هم این مسئله پیدا می‌شود. (خطبه‌های نماز جمعه تهران 90/11/14)
 
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار