آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۱۱۷
مشروح// حدادعادل در گفتگوی ویژه خبری:

حقم تضییع شد اما سکوت کردم/ گرانی مهمترین دغدغه مردم

کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری مهمترین دغدغه امروز مردم را گرانی، تورم و بیکاری دانست.
حقم تضییع شد اما سکوت کردم/ گرانی مهمترین دغدغه مردم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حداد عادل کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو علت حضورش در این عرصه را اینگونه بیان کرد: ملت ایران با انقلاب اسلامی توانست توفیقات بسیاری را در جهان اسلام به دست آورده و یک  الگوی مناسب برای دیگر کشورهای جهان اسلام باشد. 
 
وی ادامه داد: مردم انتظار دارند که کشور در ترازوی واقعی خود قرار بگیرد؛ مردم در پی یافتن کسی هستند که درد آنها را بشناسد، کسی که  اختیار قوه مجریه را به دست می‌گیرد صادق باشد،‌ همکاران وی پاک و پاکدست باشند و عدالت را در جامعه گسترش دهند و من با چنین درکی وارد صحنه شده‌ام.  
 

حداد عادل گفت: من در دوران ریاستم بر قوه مققنه در هنگام برخورد با حقوق ملت استقامت می‌کردم اما در هنگام تضییع حقوق خودم سکوت می‌کردم و به لطف الهی کارنامه قابل قبولی دارم.


کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شعار دولت خود را تقوا و تدبیر عنوان کرد و اظهار داشت: من نجات کشور را در این دو کلمه می‌دانم و این شعار را از معارف دینی گرفته‌ام و فکر می‌کنم که سیره حضرت علی (ع)،‌ امام خمینی و مقام معظم رهبری تقوا و تدبیر است چرا که مسائلی که در چند سال اخیر اتفاق افتاده و دل‌ها را چرکین کرده است مانند فساد سه‌ هزار میلیاردی از نبود تقوا است. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد:‌اگر گندم درست قیمت‌گذاری نشود، کشاورز گندم را نفروشد و خوراک دام شود و میلیون‌ها گندم با این مشکلات ارزی از خارج وارد کشور شود همه از بی تقوایی و بی‌تدبیری مسئولان است. 
 
وی با اشاره به سخنی از پیامبر که فرمودند که آنقدر که از بی‌تدبیری نگرانم از فقر نگران نیستم، اظهار داشت: بنده برنامه‌ای را برای اداره کشور در نظر گرفته‌ام تا بتوانم مشکلات ناشی از بی‌تدبیری را در جامعه حل کنم.
 
حداد عادل ثبات مدیریت را مهمترین برنامه خود برای اداره کشور دانست و تصریح کرد:‌ هنگامی که یک مدیر لایق به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود چه معنایی دارد که یک مدیر یا یک وزیر انتخاب نشده عزل شود، وزیری که سه ماه به پایان دولت مانده عوض شود در نتیجه برای این امر باید با یک تصمیم عقلانی ثبات را به کشور بازگردانیم. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده در دولتم هیچ طرح عمرانی را موقوف به حضور خود نخواهم کرد و طرحی اگر تکمیل شد لازم نیست بنده برای افتتاح به آنجا بروم چرا که وقت رئیس‌جمهور گرانبها است. 
 
نماینده مردم تهران افزود: هیچ پروژه ناتمامی را برای تبلیغات اعلام نمی‌کنم و تنها پس از اتمام کار آنرا معرفی خواهم کرد. 
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مسئولان باید پاسخگوی رفتار و کردار خود در مناصب دولتی باشند، اظهار داشت: بنده تعجب می‌کنم که جشنواره‌ها و همایش‌های بسیاری برگزار می‌شود و دولتمردان از یکدیگر تقدیر می‌کنند، اما شاید مردم این سوال را بپرسند که این مسئولان چه زمانی فکر می‌کنند و پاسخ‌های مردم هستند. 
 
وی بیان داشت: مهمترین دغدغه امروز مردم گرانی، تورم و بیکاری است و دولت آینده باید به این امر توجه کرده و بنده نیز برای مهار تورم یک برنامه کوتاه‌مدت و یک برنامه بلند مدت تدوین کرده‌ام که باید برای بازگرداندن ثبات و آرامش به اقتصاد کشور تلاش کرد. 
 
حداد عادل افزود: برای ثبات مدیریت کشور باید به سراغ تثبیت قیمت‌ها برویم و این یک علامت از سوی دولت بوده که می‌خواهد از التهاب جلوگیری کند. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه دولت در سال 84 برنامه‌ای را تحت عنوان ثبات قیمت‌ها در خلال برنامه چهارم توسعه به تصویب رساند اظهار داشت: در این برنامه تصویب شد که قیمت‌های حامل انرژی به قیمت‌های بین‌المللی برسد اما متاسفانه در قانون برنامه توسعه ساز و کاری برای جبران فشاری که به مردم وارد می‌شد، راه حلی اندیشیده نشده بود و هنگامی که مجلس هفتم تشکیل شد ما قانون برنامه را به مجلس بازگردانده و قیمت‌ها را ثابت کردیم. 
 
نماینده مردم تهران ادامه داد: برای یک مدت موقت قیمت‌ها تثبیت شده و این ثبات قیمت‌ها باعث شد پایین‌ترین نرخ تورم را در سال 84 که 10.4 درصد بوده را داشته باشیم. 
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تثبیت قیمت‌ها مانع تورم شد، گفت:‌ برای کنترل نقدینگی و جلوگیری از تورم و همچنین عدم تولید پول جدید برای رفع کسری بودجه را انجام داده تا نقدینگی افزایش نیابد و با مشکل تورم روبرو نشویم. 
 
وی با اشاره به اینکه  حماسه اقتصادی در کوتاه مدت با ایجاد ثبات اقتصادی و بازگشت آرامش به بازار محقق می‌‌شود،‌ تصریح کرد: برای اینکه تقاضا و عرضه ارز را در کشور کنترل کنیم دولت باید یک انضباط مالی داشته باشد تا بتواند به یک ثبات اقتصادی برسد. 
 
حداد عادل با اشاره به اینکه دولت آمریکا تحریم‌های فلج‌کننده‌ای را علیه ایران اعمال کرده است، گفت: دولت باید در مقابل چنین برنامه‌هایی، انضباطی در خروج و ورود ارز داشته باشد. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود:‌ ما در مجلس هشتم سهمیه‌بندی بنزین را به تصویب رساندیم و دولت هم این قانون را اجرا کرد و ما توانستیم در آن زمان که مصرف بنزین 70 لیتر بود را سهمیه‌بندی کنیم چرا که اگر با همان روند ادامه می‌دادیم با مصرف 130 میلیون لیتری بنزین روبرو می‌شدیم که باید با وجود ذخایر نفتی از کشورهای خارجی بنزین وارد می‌کردیم. 
 
نماینده مردم تهران اظهار داشت:‌در مجلس هفتم با نظارت دقیق تقاضا و عرضه ارز مدیریت شده و از قاچاق بنزین جلوگیری به عمل آمد، اکنون نیز ما باید از واردات کالاهای لوکس و تجملی جلوگیری کنیم چرا که اکنون ماشین‌های چندصد میلیونی در تهران دیده می‌شوند که اگر برای آنها سازوکاری اندیشیده نشود با مشکلات جدی‌تری روبرو می‌شویم. 
 
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه کشور باید به تولید ملی و کالاهای داخلی با کیفیت بهتری برسد تصریح کرد: ما می‌توانیم برای کاهش وابستگی به نفت و  تامین ارز به تولید کالاهای داخلی پرداخته و در این صورت اقتصاد را در کشور مدیریت کنیم. 
 
وی تصریح کرد: دغدغه دیپلماسی کشور به غیر از صادرات باید به دنبال کشف بازارهای جدید برای صادرات بود و برای گسترش مبادلات ایران با کشورهای دیگر هواپیمای خود را از بستگان و آشنایان پر نکرده، بلکه از صادرکنندگان و تولیدکنندگان دعوت به عمل آورده تا به گسترش مبادلات ایران با کشورهای  خارجی پرداخته و صادرات غیرنفتی را انجام داده و از خام‌فروشی‌ پرهیز کنند. 
 
حداد عادل با بیان اینکه چندی پیش صادرات کشور 470 دلار بوده و واردات 1350 دلار، خاطرنشان کرد:‌این امر به منزله آن است که ما تنها ذخایر نفتی را خام می‌فروختیم و تجهیزات ساخته شده را خریداری می‌کردیم بدون آنکه بر صادرات بیفزاییم. 
 
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: بنده به ملت قول می‌دهم که کشاورزی را رونق دهم و با توجه به کیفیت بالای محصولات باغی ایران بتوانیم بسیاری از محصولات کشاورزی را به دنیا صادر کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار