آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۲۱
محصولي در اجلاس دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي:

كرامت انساني، مهرورزي و اخلاق مداري در غرب واژه هاي غريبي است

محصولي، وزير كشور امروز در اجلاس دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي بيان داشت: كرامت انساني، مهرورزي و اخلاق مداري در غرب واژه هاي غريبي است.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو» صادق محصولي پيش از ظهر امروز در اجلاس دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي سخنراني كرد، متن كامل سخنان وي به شرح زير است: 
 
آنچه قبل از پرداختن به موضوع اصلي اين همايش‌ مي‌بايست طرح نمود، ريشة‌ اعمال غيرانساني صهيونيزم بين‌الملل است، همگان مي‌دانيد كه نگرش و تفكر به عنوان مقدمه بر عمل و رفتار هر فرد و گروه استوار مي‌باشد. و امروز نگرش و تفكر ليبراليستي غيرالهي و مادي مبتني بر آموزه‌هاي ماترياليستي جهان غرب در دهه‌هاي اخير بي‌رحمانه‌ترين وقايع تاريخ معاصر را رقم مي زند و آنچه براي آنها اصالت داشته استعمار انساني با محوريت سود مادي و استحكام نظام كاپيتاليستي بدون توجه به كمترين حقوق مادي و معنوي بشري بوده است اعمال جنايتكارانه رژيم صهيونيستي در سال‌هاي اخيرهمچون غزه و به عنوان مصداق بارز و عامل اصلي استعمار در خاورميانه، نشان‌ داد كه تفكر استعماري از بكارگيري هر نوع وسيله غيرانساني و غيراخلاقي بدون توجه به حداقل حقوق انساني هيچ ابايي ندارد.

 اين تفكرنشان داد كه در راستاي افزايش قدرت شيطاني، حتي نفس كشيدن كودكان خردسال  سرگردان و پريشان به دنبال والدين بي‌پناه را نيزبر نمي‌تابد، امروز در رفتار جهان غرب، واژه‌هاي حقوق بشر، توجه به حريم افراد، صيانت از كرامت انساني و رفتارهاي مبتني بر عدالت و انصاف، مهرورزي و اخلاق مداري و قانون محوري واژه‌هاي بيگانه و غريبي است و اين همت ملت‌ها و دولت‌هاي بيدار و آزادي‌خواه است كه مي‌تواند جهان غرب و نظام سلطه صهيونيزم بين‌الملل را پاي ميز محاكمة وجدان‌هاي آگاه و خداگرا بكشاند.

اميدواريم همت و تلاش دادستان‌هاي كشورهاي اسلامي در اين زمينه، نظام‌هاي حقوقي بين‌الملل را متوجه كم‌كاري‌ها نموده و ابزاري بودن برخي مجامع حقوقي  بين المللي توسط عوامل سلطه را بيش از پيش نمايان سازد و گام‌هاي اصلاحي مؤثري در اين زمينه برداشته شود.

آقايان، خانم‌ها!

شصت سال از آغاز بحران فلسطين مي‌گذرد و بخشي از اين ملت در آوارگي در دهها كشور جهان به انتظار راه حل به سر مي‌برند و بخش ديگر آن زير يوغ اشغال در بدترين وضعيت انساني و تحت فشارهاي جسماني و رواني بي‌نظير قرار دارند و جامعه بين‌المللي و شوراي امنيت كه بايد حافظ امنيت در جهان مي‌باشد، هيچ اقدام جدي در جهت حل اين بحران انساني انجام نداده است.

محاصره نوار غزه از سوي رژيم صهيونيستي و سپس جنگ 22روزه اين رژيم بر ضد غزه كه در آن از سلاح‌هاي ممنوعه بر ضد مردم غيرنظامي استفاده شد و كنوانسيون‌هاي متعدد بين‌المللي نقض گرديد، نشان داد در صورت سكوت كشورهاي مسلمان، بي‌توجهي مجامع  بين‌المللي مسئول رسيدگي به بحران فلسطين پاياني ندارد و ددمنشي رژيم صهيونيستي امنيت منطقه خاورميانه و جهان را بيش از پيش تهديد مي‌كند.

لذا بايد رفتار حاكم بر مجامع بين‌المللي براي ايجاد و حفظ صلح تغيير يابد. جنگ طلبي رژيم صهيونيستي و تداوم جنايات آن اولويتي را مطرح نمود كه چشم‌پوشي از آن امكان‌پذير نيست و جامعه بين‌الملل بايد قبل از هر كاري اين جنايات را متوقف كند و زمينه‌هاي مناسبي براي حل بحران فراهم سازد و به همين علت است كه جمهوري اسلامي ايران اصرار دارد جنايتكاران جنگ 22 روزه غزه محاكمه شوند تا حداقل نوعي بازدارندگي پديدار شده و اعمال جنايتكارانه متوقف شود و فرصتي براي جامعه بين‌المللي نيز فراهم گردد تا راه حل عادلانه براي اين بحران انساني  پيدا كند.

شكي نيست با محاكمه جنايتكاران جنگي زمينه استمرار تجاوز از بين مي‌رود و اگر زمينه تجاوز و خشونت برچيده شد مي‌توان اميدوار بود كه زمينه صلح نيز  تا حدودي فراهم  گردد و به همين علت اولويت اول اين اجلاس يافتن راهكارهاي عملي مناسب براي محاكمه جنايتكاران جنگي صهيونيست بايد باشد. اميد مي‌رود دادستان‌هاي محترم و متخصصين در امور حقوقي به ويژه در زمينه حقوق بين‌الملل با درك شرايط و تكليف شرعي و انساني و سياسي خود، اين مهم را دنبال نموده و عملياتي نمايند.

آقايان، خانم‌ها، عاليجنابان!

همه شما استحضار داريد كه در تجاوز 22 روز ه رژيم صهيونيستي به نوار غزه و حتي پيش از آن بسياري از قواعد و قوانين بين‌المللي نقض گرديد و بر اساس هر كدام از اين مصاديق مي‌توان رژيم صهيونيستي را محاكمه كرد لازم ميدانم  كه به برخي از آنها اشاره مي‌كنم:

رژيم صهيونيستي با محاصره غزه عملاً نوعي كيفر دستجمعي بر ضد يك و نيم ميليون انسان بي‌گناه، بي‌دفاع و مظلوم را اجرا نمود واين ملت را از حقوق اساسي و انساني خود محروم ساخت.

رژيم صهيونيستي در جنگ 22 روزه با استفاده از سلاح‌هاي ممنوعه به ويژه سلاح فسفري، خوشه‌اي و خفه كننده تعدادي از كنوانسيون‌هاي بين‌المللي را نقض كرده است.

رژيم صهيونيستي در طول شصت سال گذشته مفاد كنوانسيون‌هاي چهارگانه ژنو كه تنظيم كننده رفتار قدرت اشغالگر است را نقض كرده و متأسفانه به علت حمايت سياسي غرب به ويژه آمريكا هيچگاه به خاطر اين تخلف آشكار محكوم نشده است.

حمله اخير رژيم صهيونيستي به غزه و كشتار همگاني مردم، مصداق بارز نسل‌كشي است. نيمي از شهداي حمله به غزه كودكان و زنان هستند كه كنوانسيون‌هاي متعددي بر حمايت از آنها در زمان جنگ تأكيد دارند.

از زمان اعلام موجوديت غاصبانه رژيم صهيونيستي تا كنون، اين رژيم متجاوز با رفتاري متعارض، دهها قطعنامه مجمع عمومي و شوراي امنيت را نقض نموده و يا اجرا نكرده است و اين نشان مي‌دهد كه اين رژيم رفتاري متعارض با اراده بين‌المللي دارد و اين خوي دد‌منشانه بايد به شدت محكوم و سركوب گردد.

به رغم اينكه جامعه بين‌الملل بر اساس قطعنامه 181 و 242 به صورت ضمني اراده تعيين حق سرنوشت جامعه فلسطيني را در بخشي از فلسطين اشغالي به رسميت شناخته است اما رژيم صهيونيستي با نقض اين قطعنامه و امتناع پذيرش اين حق حداقلي، عملاً تعيين حق سرنوشت جامعه فلسطيني را از آنان سلب كرده است كه اين رفتار با روح منشور سازمان ملل در تعارض كامل است.

بر اساس كنوانسيون منع تبعيض نژادي هرگونه رفتار برتري جويانه محكوم شده است و جامعه بين‌المللي در جهت برچيدن رفتار تبعيض‌آميز نژادي و آپارتايد حركت كرده است، اما متأسفانه اين رفتار همچنان به صورت سيستماتيك و منظم از سوي رژيم صهيونيستي برضد مردم مظلوم فلسطين اعمال مي‌شود بدون اينكه جامعه بين‌الملل در جهت از بين بردن اين رفتار كاري جدي انجام داده باشد.

مجموعه اين مصاديق نشان مي‌دهد رژيم صهيونيستي كانون نقض قواعد حقوقي بين‌المللي است و جامعه بين‌المللي مسئوليت دارد تا اين شرايط ناقض مقررات حقوق بين‌المللي را دگرگون سازد و شايسته است دادستان‌هاي محترم كشورهاي اسلامي پيشقدم شده و در اين زمينه راهكارهاي عملي ارائه دهند تا در گام بعدي اقدام جدي در جهت بسط عدل و صلح در سطح بين‌الملل انجام پذيرد تا حداقلِ كمك، به جامعه ستمديده فلسطين شده باشد./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار