آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۳۲۷۴
عسگراولادی :

زیباکلام باید از هاشمی عذرخواهی کند/ شان هاشمی مشاوری دلسوز برای رهبری است

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: زیباکلام نباید تنش آفرین و موهن موضع بگیرد و به دلیل اهانت به آقای هاشمی باید از ایشان عذرخواهی کند.
زیباکلام باید از هاشمی عذرخواهی کند/ شان هاشمی مشاوری دلسوز برای رهبری است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حبیب الله عسگراولادی با اشاره به درگذشت آیت الله طاهری اصفهانی و تسلیت به خانواده و علاقمندان وی افزود: خدمات مرحوم آیت الله طاهری به انقلاب به ویژه در ایام دهه اول انقلاب در سنگر امام جمعه اصفهان و نیز 8 سال دفاع مقدس در کنار رزمندگان اسلام به خصوص شهادت یکی از فرزندان این عالم مجاهد برجسه است و در مواردی امام (ره) از ایشان به نیکی یاد می کرد، خداوند ایشان را مشمول رحمت و مغفرت خود قرار دهد.

 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری با تجلیل از پدیدآورندگان حماسه 15 خرداد ، اظهار داشت: نیم قرن از حماسه 15 خرداد می گذرد و در این نیم قرن دشمنان اسلام ضعیف تر و ذلیل تر و پیروان امام(ره) و انقلاب هر روز قوی تر و نیرومند تر شده‌اند.

 

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگر از اظهارات خود در پاسخ به سوالی درباره اظهارات زیبا کلام در مورد هاشمی رفسنجانی که گفته بود هاشمی در حال تبدیل به اپوزیسیون است، گفت: متاسفم از این دست اظهارات، آن هم در آستانه 15 خرداد. متهم کردن یکی از فرزندان انقلاب و پدیدآورندگان 15 خرداد به اپوزیسیون.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: آقای زیبا کلام که نام اش صادق و کلامش باید زیبا باشد، نباید تنش آفرین و موهن موضع بگیرد.آقای زیبا کلام به دلیل این اهانت به آقای هاشمی باید از ایشان عذرخواهی کند.

 

عسگراولادی افزود: آیت الله هاشمی رفسنجانی امین مقام معظم رهبری و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و از استوانه های نظام جمهوری اسلامی می باشند. ایشان تلاش داشته و دارند که همانند امام (ره) و مقام معظم رهبری و بزرگان نظام فرا جناحی موضع داشته باشند و خود را در محدوده جناح ها محدود نمی کنند.

 

وی ادامه داد: نظرات ابرازی ایشان برای بهبود امور را باید در چارچوب منافع و مصالح نظام تلقی کرد، نه خوشایند یا تلخ کامی اپوزیسیون، ایشان همواره در شان مشاوری دلسوز برای رهبر عزیز انقلاب بوده و ان شاءالله خواهند بود.

 

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری در پایان با اشاره به فراز و فرودهای ضد انقلاب در داخل عنوان کرد: بیش از سه دهه است انقلاب سرپا ایستاده است و ما اکنون در دهه چهارم انقلاب مستقر ترین نظام سیاسی جهان هستیم. مخالفان نظام باید آرزوی بازگشت به قدرت را به گور ببرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حجت
-
۱۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۲
آقاي عسکر اولادي خودتون رو ناراحت نکنيد آدم کوچيک هميشه کوچيکه زيبا کلام خ خ خ کوچکتر از آنست که بتواند يا بخواهد در مورد ابر مرد انقلاب آقاي هاشمي رفسنجاني اظهار نظر کند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار