احمد شاکری در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: در حوزه ادب و هنر نیازمند یک دیدگاه جامع و افق نگر هستیم؛ نگاه جامع به این معنا که ما مسائل موجود در حوزه ادبیات و هنر را به صورت کلان نگاه کنیم؛ چون جایگاه امروز ما در حوزه ادبیات مربوط به افقی است که دولت های گذشته داشته اند و ادبیات بعد از گذشت یک سیر به این جایگاه رسیده است.
وی ادامه داد: عدم توجه به کلان نگری در حوزه ادبیات و هنر موجب شده است که تصمیمات مقطعی برای این حوزه گرفته شود؛ تصمیماتی که نمی توانند کلیت ادبیات و هنر کشور را تحت کنترل خود قرار دهند.
نویسنده کتاب «انجمن مخفی» با اشاره به سند چشم انداز 1404 اظهار داشت: در این سند مشخص شده است که کشور باید در تمام وجوه به یک سمت مشخص حرکت کند، ولی متاسفانه در حوزه ادبیات و هنر مشخص نشده که طبق این سند باید به کدام سمت حرکت کنیم، در حالی که هزینه های متعددی در حوزه ادبیات و هنر صرف می شود.
شاکری در پایان خاطرنشان کرد: دولت ها باید در حوزه فرهنگ باید به ایمان و نیروهای انقلابی تکیه کنند؛ هر دولتی باید بتواند از تمام ظرفیت های فرهنگی کشور استفاده کند و از هر هنرمند، پژوهشگر، محقق و .... در حد توانش برای رسیدن به اهداف انقلاب بهره گیرد.