آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۴۴۷۴
باصدور نامه ای اعلام شد؛

حمایت جبهه جوانان سل سوم انقلاب از جلیلی

جبهه جوانان نسل سوم انقلاب با صدور نامه ای خطاب به جلیلی وی را تنها مصداق بیانیت رهبر معظم انقلاب دانست.
حمایت جبهه جوانان سل سوم انقلاب از جلیلی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جبهه جوانان نسل سوم انقلاب با صدور نامه ای خطاب به جلیلی وی را تنها کاندیدای اصلح حاضر در عرصه انتخابات ریاست جمهوری و تنها مصداق بیانات رهبر فرزانه انقلاب دانست و به دلیل اتخاذ مواضع انقلابی در مناظره ها و ادامه گفتمان انقلاب اسلامی از ایشان تشکر کرد.

 

دربخشی از نامه اعضای جبهه جوانان نسل سوم انقلاب درباره حمایت از جلیلی آمده  است: بیانات رهبر انقلاب، فصل‌الخطاب معیارها و عیارها است. قانون‌مداری، مردم‌داری، مدیریت، تخصص، روحیه انقلابی و ساده‌زیستی، سازش‌ناپذیری و دور بودن از کانونهای قدرت و ثروت از جمله ویژگی‌هایی است که ایشان بارها و بارها برای رییس جمهور آینده بر شمرده‌اند.

 

در بخش دیگری از این بیانیه با بیان اینکه ما، جمعی از جوانان فعال در عرصه های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی با ایجاد جبهه جوانان نسل سوم انقلاب، پس از رصد فضای انتخاباتی کشور و گزینه‌های مطرح، این اشخاص را حائز تمام این ویژگی‌ها نمی‌دانیم آمده است: ضمن احترام و پاسداشت خدمات تک تک این بزرگواران، سعید جلیلی را به عنوان فردی که معیارهای رهبری را در خود دارد، برای احراز مقام اجرایی کشور بهترین گزینه یافته ایم.

 

در پایان این بیانیه عنوان شده است: جبهه جوانان نسل سوم انقلاب با ایجاد ستادهای انتخاباتی در سطح کشور با شعار " مقاومت رمز پیشرفت" فعالیت تبلیغاتی خود را برای حضرتعالی به صورت صد در صد خودجوش و مردمی آغاز کرده و در این راستا در کنار برنامه های پیش بینی شده، آماده اجرای برنامه های اخلاق مدار تبلیغاتی شما است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
شميم
-
۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۵
محض اطلاع نسل سوم انقلاب عرض مي کنم که آقاي احمدي نژاد هم تمام خصايص فوق را داشتند ولي امروز به خاطر افراط و تفريطهايشان پايگاهي در بين مردم ندارند. خصايص فوق در ساير کانديداها هم وجود دارد. البته ايشان در تبليغات انتخاباتيشان در التزام به رهبري گوي سبقت را از بقيه کانديداها ربوده اند. اميدوارم اين ادعا فقط به خاطر جلب آراي بيشتر مردم نباشد. تجربه آقاي احمدي نژاد که چندان خوشايند نبود.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار