آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۲۸۶
دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه ای تاکید کردند:

حمایت دانشگاهیان امام صادق(ع) از جلیلی

دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) در بیانیه ای تاکید کردند: اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه حمایت خود را از جلیلی در جهت پیروزی گفتمان اسلام ناب و جبهه مقاومت اعلام می‌دارد.
حمایت دانشگاهیان امام صادق(ع) از جلیلی

به گزارش خبرنگار سیاسی«خبرگزاری دانشجو»، جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) در بیانیه ای حمایت خود را از سعید جلیلی اعلام کردند که متن آن به شرح زیر است:

 

بِسمِ اللهِ الرّحمنِ الرَحیم


إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلَائِکَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَلَا تَحْزَنُوا وَأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنتُمْ تُوعَدُونَ


انقلاب اسلامی با گذشت بیش از سه دهه امروز به نقطه‌ای دست یافته است که با ارائه الگویی، زمینه خیزش مستضعفان در برابر زورگویان و سلطه‌گران را در عصر کنونی فراهم آورده است.

 

بیداری اسلامی و شکل‌گیری خاورمیانه‌ای اسلامی را باید مولود این جریان مبارک دانست. اما امروز که چشم جهانیان و توده مستضعفان عالم به مقاومت ملت ایران بسته است، ایستادگی بر آرمان‌ها و اصول انقلاب اسلامی، شاه‌کلید پیروزی جریان حق در نبرد تاریخی با جبهه باطل است؛ چیزی که رهبری معظم انقلاب نیز در بیان معیارهای اساسی برای برعهده گرفتن مسند ریاست جمهوری ایران اسلامی، فراوان بر آن تکیه کرده‌اند:


نامزد انتخابات اولاً باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسی و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً داراى روحیهى مقاوم باشد. این ملت اهداف بلندى دارد، کارهاى بزرگى دارد، تسلیم نیست، کسى نمی تواند با این ملت با زبان زور حرف بزند. کسانى که در رأس قوهى اجرائى قرار می‌گیرند، باید کسانى باشند که در مقابل فشارهاى دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند؛ این یکى از شرط‌هاى لازم است.


اما برخورداری از روحیه مقاوم و ایستادگی بر آرمان‌ها باید هم در عمل و هم در شعار، خود را نشان دهد تا همگان بدانند که پرچمدار گفتمان انقلاب اسلامی و اسلام ناب کدام است. آن‌چه در اظهارنظرهای انتخاباتی و به خصوص در جریان مناظرات تلویزیونی شاهدش بوده‌ایم، شکل‌گیری دو جریان «سازش و تردید» و «مقاومت» در مواجهه با سلطه و استکبار است؛ علاوه بر آن که برخی نیز خود را به کناری کشیده و به خیال خود می‌خواهند در میان مرز حق و باطل حرکت کنند.


علاوه بر آن، عرصه ریاست‌جمهوری و مواجهه با مسائلی در سطح ملی، نیازمند نگاهی کلان و همه‌جانبه‌نگر است. به عبارت دیگر، «تدبیر» را جز در ملازمت با برخورداری از نگاهی راهبردی، عمیق و امیدوارانه و نه پروژه‌ای و حاکی از سیاه‌نمایی، نمی‌توان تعریف کرد.


...ثالثاً انسان‌هاى با تدبیرى باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجى گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت»؛ در ادارهکشور هم همین جور است، در مسائل داخلى هم همین جور است، در اقتصاد هم همین جور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همهجانبه، با یک هندسهى صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند.


بدون شک این ها علاوه بر معیارهای فراوانی که شخص اصلح را از دیگران متمایز می‌سازد، در وجود فردی چون «دکتر سعید جلیلی»، بیش از دیگر کاندیداهای محترم نمایان است. از این رو ما اساتید، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق علیه‌السلام حمایت همه‌جانبه خود را از ایشان در جهت پیروزی گفتمان اسلام ناب و جبهه مقاومت اعلام می‌داریم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار