بهای دلار و طلا کاهش یافت + جدول
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۲۱۹
نوسان بازار،

بهای دلار و طلا کاهش یافت + جدول

در ادامه نوسان بازار طلا و دلار که از روز اعلام نتایج انتخابات آغاز شد، امروز مجددا بهای طلا و دلار کاهش یافت.
بهای دلار و طلا کاهش یافت + جدول

به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»،  با آغاز اعلام نتایج انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری ، نوسانات بازار طلا و ارز نیز آغاز شد.


روز 25خرداد قیمت ها کاهش محسوسی را داشتند و دلارو سکه طلا به ترتیب حدود 300 و 5 هزار تومان کاهش یافتند.


در شرایطی که انتظار می رفت این کاهش قیمت ادامه داشته باشد اما روز بعد قیمت ها بالا رفت و تا حد سابق خود گران شد.


امروز دوشنبه، در ادامه این نوسانات مجددا قیمت ها روند نزولی به خود گرفته است و این شرایط بی ثبات باعث سردرگمی متقاضیان و فروشندگان شده است.


بنا بر این گزارش، دلار آمریکا و یورو امروز با قیمت های 3490 تومان و 4640 تومان معامله شدند که نسبت به روز گذشته کاهش نشان می دهد.


همچنین قیمت هر گرم طلای 18 عیار به 118 هزار تومان تنزل یافت.


قیمت سکه طلا در قطعات تمام بهار آزادی ، نیم بهار و ربع نیز به ترتیب با نرخ های یک میلیون و دویست و چهل هزار تومان ، 670 هزار تومان و 417 هزار تومان خرید و فروش شد.


جدول قیمت ها به این صورت است:
 

 

نظرات شما
بدون نام
-
۱۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
شمارش معکوس براي سقوط قيمت دلار به زير 3000 تومن شروع شده.
عجله نکنين عجله نکنين زنگ تفريحه!!!
3
0
آشناي غريب
-
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
حالا خودمونيم شايد چن تا از آقا و آقازاده ها کمي از طلاهاي احتکاري رو به مناسبت دستاورد پيروز مندانشون رها کردن در بازار و اينطوري بوده که اينگونه شده، حالا بازم ما نمي دونيم خدا عالمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
1
احسان
-
۲۱:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۷
لطفا هميشه اين تيپ اخبار را کار کنين...
30
2
بدون نام
-
۰۴:۲۲ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۸
اميدوارم بعضيا نقش جمشيد بسم الله رو نداشته باشند.
الله اعلم
22
5
بدون نام
-
۰۹:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۸
مشخص شد بازار دست کياست!
37
6
سما
-
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۸
اميدوارم اين راي آووردن آخر قدرت طلبيشون باشه و دستشونو از حلقوم اقتصاد کشور دربيارن!
و اميدوارم تا آخر همين سير ادامه پيداکنه!
33
7
شناس
-
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۸
سلام . ملت ساده ما فکر کردن الان به آقاي ... راي بدن همه چي اوکي ميشه غافل از اينکه اين آقا و رفيقش باعث اين گرونين !!!!!
35
7
هستي
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
ديديم اصول گراتو اين 8سال چه گلي کاشتن
هستي
۱۰:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
ديديم اصول گرا تواين8سال چه گلي کاشتن.
مصطفي
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۹
خطاب به هستي
بابا اگه همين رفيقايي که آقا يا خانم شناس گفتن همون هايي که اول اسمشون هاشمي و خاتميه ميذاشتن و چوب لا چرخ مملکت نميکردن، الان وضع از اين که هست بهتر بود.
هستي خانم نميدوني بدون
پربازدیدترین آخرین اخبار