به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان با صدور پیامی، درگذشت رماننویس پرکار و پرمخاطب، «فهیمه رحیمی» را به جامعه ادبی، فرهنگی و هنری کشور تسلیت گفت.
متن پیام محمد حسنی به شرح زیر است:
«کُلُّ نَفْسٍ ذَائِقَةُ الْمَوْتِ
فهیمه رحیمی، رماننویس پرکار و پرمخاطب ایرانی را باید بانویی پیشرو بخوانیم که عمر خود را در ترغیب عموم مردم به مطالعه صرف کرد. رمانهای عاشقانه وی، قدم اول کتابخوان شدن بسیاری بود که عواطف و آرزوهای خود را در آن منعکس میدیدند. ادبیات عامهپسند آثار این نویسنده فقید، آینه زندگی روزمره جامعه بوده و از این رو اقبال فروش و انتشاری بهیادماندنی را رقم زده است.
بنیاد ادبیات داستانی ایرانیان ضمن همدردی با خانواده و بازماندگان آن زندهیاد، فقدان ایشان را به جامعه ادبی و دوستداران ادبیات مردمی این مرز و بوم تسلیت میگوید. خدایش او را ملطوف رحمت واسعه قرار دهد.»
این نویسنده صبح امروز 28 خرداد 1392 در بیمارستان مهر تهران در سن 61 سالگی در اثر بیماری سرطان درگذشت. این نویسنده ایرانی تجریه کار در زمینه خبرنگاری ورزشی و ادبیات کودکان را نیز دارد. نخستین فعالیت ادبی جدی فهیمه رحیمی نوشتن قطعهای ادبی با عنوان «دلم برای پروانه میسوزد» در 9 سالگی بود و اولین کتاب خود را با عنوان «بازگشت به خوشبختی» در سال 1369 منتشر کرد.
وی 23 عنوان رمان نوشته و منتشر کرده است که بسیاری از آنها بارها تجدید چاپ شدهاند. البته فعالیت او در راستای ادبیات کودکان هم بود اما رحیمی 23 اثر برای کودکان نوشت اما برای چاپ آنها اقدام نکرد. فهیمه رحیمی در 17 سالگی ازدواج کرده که حاصل آن، یک پسر و یک دختر است.
اتوبوس، عشق و خرافات، کوچه باغ یادها، برجى در مه، خلوت شبهاى تنهایى، روزهاى سرد برفى، خیال تو، عالیه، رز کبود، شیدایى، بانوى جنگل، حرم دل، آریانا، پنجره، بازگشت به خوشبختى، تاوان عشق، پاییز را فراموش کن، ماندانا، زخمخوردگان تقدیر، هنگامه، ابلیس کوچک، اشک ستاره و... از جمله آثار فهیمه رحیمى هستند.