کد خبر:۲۴۶۶۰۲

آغاز ثبت‌نام وام ازدواج 3 میلیونی در صندوق مهر رضا(ع)

مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) گفت: متقاضیان دریافت وام سه میلیون تومانی ازدواج از امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه بانک مرکزی نام‌نویسی کنند.
آغاز ثبت‌نام وام ازدواج 3 میلیونی در صندوق مهر رضا(ع)

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، مهدی حسین نژاد با بیان اینکه تسهیلات وام ازدواج سه میلیون تومانی به 35 هزار نفر تعلق می گیرد، نخستین مرحله پرداخت این وام را دوشنبه هفته آینده مصادف با نیمه شعبان اعلام کرد.


وی افزود: در این طرح یک هزار میلیارد ریال اعتبار پیش بینی شده است.


مدیرعامل صندوق مهر امام رضا (ع) ارائه عقدنامه و ضامن معتبر را برای دریافت وام ازدواج ضروری خواند و گفت: متقاضیان می توانند کارمندان دولتی، نیروهای قراردادی بخش خصوصی، دارندگان پروانه کسب در مناطق شهری و مشاغل کشاورزی در روستاها را به عنوان ضامن معرفی کنند.


حسین نژاد درباره پرداخت وام ازدواج پنج میلیون تومانی هم گفت: این مبلغ به عنوان عیدی فقط به کسانی تعلق می گیرد که تاریخ عقدشان نیمه شعبان امسال است.


وی گفت: مرحله دوم پرداخت تسهیلات بانکی ازدواج به زوج های جوان هم در شش ماه دوم سال با اعتباری حدود 1000 میلیارد ریال ادامه خواهد یافت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار