کد خبر:۲۴۷۰۱۰
هشدار سردار جزایری؛

صادر کنندگان تروریسم خود عاقبت گرفتار تروریسم خواهند شد

معاون ستاد کل نیروهای مسلح با ابراز انزجار از عملکرد ضد انسانی دولت آمریکا در سوریه، گفت: برخی اطلاعات حاکی از نفوذ تروریست‌های دست‌پروده آمریکا در این کشور و برخی کشورهای اروپایی است.
صادر کنندگان تروریسم خود عاقبت گرفتار تروریسم خواهند شد

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،سردار سرتیپ پاسدار سیدمسعود جزایری معاون ستاد کل نیروهای مسلح ضمن ارزیابی جامع از آنچه در سوریه می‌گذرد، نسبت به عملکرد ضد انسانی دولت آمریکا در سوریه ابراز انزجار کرد.

 

وی تصریح کرد: القاعده یک سازمان تروریستی دست‌پرورده آمریکاست که با دو هدف بدنام کردن اسلام و انجام عملیات تروریستی نیابتی از سوی سرویس های بیگانه ساخته شده است.

 

معاون ستاد کل نیروهای مسلح با محکوم کردن عملکرد ارتجاع عرب در سوریه، گفت: به همان اندازه که آمریکایی ها و صهیونیست‌ها در جنایات سوریه سهیم هستند، رژیم‌های قطر و عربستان و سایر هم‌پیمانان آنها در منطقه نیز شریک جرم هستند.

 

سردار جزایری خطاب به شهروندان آمریکایی و اروپایی اظهار داشت: برخی اطلاعات حاکی از نفوذ تروریست‌های القاعده و سایر گروه‌های تروریستی در این کشورها است.

 

این مقام عالیرتبه دفاعی در پایان تأکید کرد: تجارب تاریخی حاکی از آنست که صادر کنندگان تروریسم به سایر کشورها،عاقبت خود گرفتار تروریست ها می شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار