کد خبر:۲۴۷۰۳۶
یک وزیر خارجه خوب چه ویژگی هایی دارد؟ - 1
کوثری: رابطه با همه کشورها اولویت وزیر خارجه بعدی باشد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس برقراری رابطه با همه کشورها را اولویت اول وزیر خارجه آتی دانست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با تاکید بر این موضوع که نگاه انتخاب وزرا باید مبتنی بر حفظ ارزش های اسلامی و ملی باشد اظهار داشت: وزیر انتخابی باید قانون مدار و ولایت پذیر باشد و از طرف دیگر دارای پشتکاری قوی و پرکار باشد.
وی توجه به ساده زیستی را از مهمترین ویژگی های وزرای احتمالی کابینه یازدهم دانست و ادامه داد: وزرای احتمالی باید با حفظ ساده زیستی از پرداختن به حواشی جدا خودداری کرده و به اصل موضوع که رفع مشکلات مردم و جامعه است بپردازند و همواره استکبار ستیزی را از یاد نبرند.
کوثری اجرای سیاست های کلان نظام را از وظایف رئیس جمهور آینده عنوان و تاکید کرد: وزیر خارجه بعدی باید در مقابل کسانی که دید مثبتی نسبت به ایران ندارند، مسائل را شفاف سازی و بازگویی کرده و قاطعانه سیاست های کلان جمهوری اسلامی را با آنها در میان بگذارد تا از این طریق تعاملات بین ایران و کشورهای دنیا به غیر از رژیم اشتغالگر قدس را چنان برقرار کند که این روابط به صورت موازی با هم به سمت پیشرفت و تعالی حرکت کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به دوران وزارت دکتر صالحی در وزارت خارجه اشاره و تاکید کرد: زبان عربی جناب صالحی برای کشورهای عربی بسیار رسا بود و این مسئله همواره مورد توجه سران کشورهای عربی قرار گرفت ضمن اینکه رفتار شخصی ایشان همیشه در شان یک وزیر بوده و همواره این رفتار مورد توجه سران و وزرای کشورهای دیگر بوده است.
وی تاکید کرد: باید تصمیم گیری در مورد سیاست های کلان و جمعی خارجی نظام همواره بدون رودربایستی و کوچکترین احساس ضعفی برای کشورهای دیگر بیان شود.
کوثری برقراری رابطه با همه کشورها را اولویت اول وزیر خارجه بعدی دانست و عنوان کرد: در چارچوب عزت، حکمت و مصلحت روابط خود را با سایر کشورها تقویت و دنبال کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.