جنگ و نزاع احزاب، دانشجويان را تحت الشعاع قرار ندهد
مريم جوادي در گفتوگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در قم، با بيان اين نكته كه سخنان مقام معظم رهبري بايد سرلوحه كار دانشجويان قرار گيرد، اظهار داشت: سخنان رهبري در جريانات مخرب و منحرف مي تواند دانشجويان را از لغزش ها و تبليغات غرب دور كند.
وي با اشاره به نقش رسانه در اذهان عمومي افزود: رسانه ملي مي تواند از طريق گوناگون مردم را با جريانات و حقايق سياسي روز آشنا كند، كه اين هدف سو بسياري از بنگاه هاي خبري را خنثي مي كند.
اين فعال دانشجويي با اشاره به راهنمايي هاي رهبر كبير انقلاب و مقام معظم رهبري بزرگ ترين مشكلات جوانان را ديد غربگرايانه به پيشرفت دانست و گفت: همان طور كه حضرت امام رشد و پيشرفت حقيقي را در پرتو خروج از غرب زدگي مي دانستند ما با اتكا به فرهنگ اسلامي و انقلاب و همچنين با اصلاح الگوي مصرف به عدالت توام با پيشرفت نائل خواهيم آمد.
جوادي در پايان با تاكيد بر پيروزي هاي پي در پي كشور در عرصه هاي مختلف علمي و سياسي با تقدير از زحمات دولت نهم، از دانشجويان خواست با تاسي به سخنان رهبر معظم انقلاب و با حضور حداكثري در انتخابات مشت محكمي بر دهان استكبار جهاني بزنند./انتهاي پيام/