آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۷۶۶۲
با حضور احمدی‌نژاد صورت گرفت؛

بهره‌برداری از طرح کلان ملی ایجاد گلخانه کشت محصولات در استان البرز

طرح کلان ملی ایجاد گلخانه کشت محصولات تراریخته در استان البرز با حضور رییس‌جمهور به بهره‌برداری رسید.
بهره‌برداری از طرح کلان ملی ایجاد گلخانه کشت محصولات در استان البرز

 

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور صبح امروز (چهارشنبه) در سفر به استان البرز پروژه طراحی و ساخت گلخانه کشت محصولات تراریخته که برای اولین بار در سطح منطقه ایجاد شده را افتتاح کرد.

 

رییس‌جمهور در بازدید از بخش‌های مختلف این گلخانه با توضیح متخصصان و فناوران این مجموعه در جریان چگونگی فعالیت‌های گلخانه کشت محصولات تراریخته پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی ایران قرار گرفت.

 

در طرح کلان گلخانه کشت محصولات تراریخته همه اتاقک‌ها دارای سیستم تهویه جداگانه بخش ایرلاک مختص به خود و ورودیهای اصلی مجهز به ایرشاور می‌باشند؛ در این مجموعه پساب‌ها به طور جداگانه جمع‌آوری و ضدعفونی شده و مواد و وسایل مورد استفاده توسط اتوکلاو و اتاق گاز ضدعفونی می‌شوند، همچنین در این گلخانه سیستم‌های نوردهی ایجاد سایه و آبیاری در تمام اتاق‌ها وجود داشته و در سازه آن به جای شیشه از پلی‌کربنات مناسب استفاده شده است؛ کلیه فعالیت‌های گلخانه نیز توسط سیستم هوشمند مرکزی کنترل می‌‌شود.

 

طراحی و ساخت گلخانه کشت تراریخته برای اولین بار در سطح منطقه، طراحی و ساخت پکیج یونیت‌های هوارسان ویژه گلخانه، طراحی و ساخت محیط‌های ایزوله ویژه گلخانه، دستیابی به دانش فنی ساخت این نوع گلخانه‌ها توسط متخصصین کشور و بومی‌سازی آن تبدیل شدن به یک مرجع استاندارد بین‌المللی (آزمایشگاه رفرنس) در منطقه جهت انجام تحقیقات و بررسی و آزمایش محصولات تراریخته و جلوگیری از خروج ارز از کشور برای واردات محصولات تراریخته از جمله نوآوری‌ها و دستاوردهای اجرای طرح کلان گلخانه کشت محصولات تراریخته توسط پژوهشکده بیوتکنولوژی ایران است.

 

وزیر جهاد کشاورزی و معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور و استاندار البرز رییس‌جمهور را همراهی می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار