کد خبر:۲۹۷۹۳۴
رئیس اتاق بازرگانی یزد:

در صورت روند استفاده بی‌رویه از سوخت، با مشکل جدی روبرو خواهیم شد

رئیس اتاق بازرگانی یزد با اشاره به مصرف بی‌رویه سوخت گاز گفت: در صورت ادامه روند استفاده بی‌رویه از سوخت در سال 2025 با مشکل جدی روبرو خواهیم شد.
در صورت روند استفاده بی‌رویه از سوخت، با مشکل جدی روبرو خواهیم شد

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از یزد، قمی روز گذشته در اولین همایش «راهکارهای بهینه سازی مصرف سوخت در بخش کشاورزی (گلخانه ها)» در دانشگاه یزد، گفت: در گذشته اتاق بازرگانی کشور علاوه بر بخش بازرگانی، شامل صنعت و معدن بود که امروز بخش کشاورزی نیز به آن اضافه شده است؛ زیرا که این بخش از شکل سنتی به سمت شکل مدرن در حرکت می باشد.
 
وی افزود:‌ امروز نگرش ما نسبت به بخش کشاورزی همچنان به صورت سنتی می باشد؛ اما باید کارشناسان با کارهای علمی این رویه را تغییر داده و فعالین این عرصه را با اشکال مدرن آن آشنا سازند.
 
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی یزد تصریح کرد:‌ مصرف امروز سوخت در کشور ما در بخش گاز بسیار نامناسب می باشد و در صورت ادامه این وضعیت در سال 2025 با مشکل سوخت مواجه خواهیم شد و برای مصرف آن باید سوخت وارد کنیم.
 
قمی خاطرنشان کرد:‌ استفاده علمی و صحیح از سوخت بهترین راه کاهش مصرف سوخت است و در صورت کار در زمینه زیر بنایی این فعالیت ها حتما در بخش اقتصاد مقاومتی نیز پیشرفت خواهیم کرد و با دوری از وابستگی به بیگانگان آنچه در داخل وجود دارد بخوبی استفاده خواهیم کرد.
 
وی بیان کرد: در بحث گلخانه ها مردم یزد شیوه گلخانه ای را در سال 44تا 46 در شهرهای جیرفت کرمان و یکی از شهرهای اهواز بنیانگذاری کردند و پس از گذشته چند دهه از عمر آن هرچند در بخش کشاورزی پیشرفت هایی را داشته ایم؛ ولی هنوز از کشورهای دیگر عقب هستیم.
 
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی یزد در پایان گفت: اساتید دانشگاه ها و متخصصان این امر باید با حمایت ها و ارائه پیشنهادهای خود به بخش کشاورزی کمک کنند تا پیشرفت های بخش کشاورزی هم مانند بخش های صنعت و معدن تسریع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار