آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۸۳۷۲
خوراکیان در نشست خبری خبر داد؛

حرکت کاروان استقبال شهرداری از «شهرخدا، شهر مهربانی» / 7 قفلی که کلید روحانی باید باز کند

رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری با گرامیداشت حضور مردم در انتخابات، به تشریح برنامه های این سازمان در استقبال از تابستان و ماه رمضان پرداخت.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، صبح امروز نشست خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در خصوص ویژه برنامه‌های ماه رمضان، رونمایی از دستاوردهای آموزش و همچنین برنامه‌های تابستانی سازمان با حضور امیر خوراکیان رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد.


وی در ابتدای این نشست ضمن تبریک به مناسبت خلق حماسسه سیاسی  و بیان اینکه در انتخابات در آزمون‌های سیاسی نمره قبولی مردم بیش از دولتمردان است، گفت: مهم این است که قوه مجریه امتیاز خود را به امتیاز مردم نزدیک کرده و نقش خود را ایفا کند.


خوراکیان ادامه داد: مسائل اقتصادی و معیشت مردم مهم است اما نباید از اهمیت مسائل فرهنگی باز بمانیم و امور فرهنگی به حاشیه رود. دولت‌ها در دهه 70 و 80 دین خود را به انقلاب مردم و مطالبات مقام معظم رهبری ادا نکردند. ما کمبودهای فرهنگی فراوانی داشتیم که باید به آنها توجه شود.  مشکلات جدی پیکره فرهنگی ایران را زمین‌گیر کرده است.


7 قفل فرهنگی که باید با کلید روحانی باز شود

 

وی در ادامه هفت نکته در خصوص مسائل فرهنگی که دولت آینده باید به آنها توجه کند، بیان کرد. اولین نکته‌ای که خوراکیان به آن اشاره کرد، اسناد فرادستی و سیاست‌های کلان فرهنگی بود.


رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: اسناد فرادستی و سیاست‌های کلان خوبی تدوین شده اما در بدنه اصلی اجرایی مدیریت فرهنگی اعمال نشده‌اند. نکته دیگر این است که مرجع مدیریت کلان و دستگاه‌های گوناگون فرهنگی مشخص نیست و ما از یک مدیریت واحد در این زمینه برخوردار نیستیم. سومین نکته آن است که زنجیرهای عقاید گوناگون، مرکب فرهنگی ما را به سمتی می‌کشد، افراط ‌و تفریط‌ها حرکت کلی فرهنگی را دچار خدشه می‌کند.


وی تصریح کرد: ما رفتار جامع فرهنگی نداریم، چهار مرتبه در سال ارزیابی مالی می‌شویم اما هیچ جا ما را رصد کیفی نمی‌کنند تا ببینند چقدر تأثیرگذار است. نکته دیگر آن است که موضوعات و قالب‌های متناسب با نیاز مخاطب و صورت‌مسئله‌های اصلی برنامه‌ریزی نشده است.


خوراکیان در خصوص آخرین نکته ای که دولت روحانی باید به آن توجه داشته باشد، بیان کرد: ما در نظام تعلیم و تربیت دچار مشکلات فراوانی هستیم. مهم‌ترین مکانی که باید برای فرهنگ برنامه‌ریزی شود، نظام تعلیم و تربیت است. خواسته ما از دولت آینده پرداختن به دغدغه‌های فرهنگی است.


رمضان امسال با «شهر خدا، شهر مهربانی»

رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در بخش دیگری از صحبت‌هایش به برنامه‌های این سازمان ویژه تابستان و ایام ماه‌مبارک رمضان پرداخت.


وی گفت: آغاز جشنواره تابستانی را با ویژه‌ برنامه‌ ماه رمضان یکی کرده‌ایم ،اولین برنامه «در آستان جانان» است که به یک برند تبدیل شده است، هرسال یک موضوع محتوایی در این ویژه برنامه ارائه می‌کنیم، امسال موضوع مان «شهر خدا، شهر مهربانی» است. این برنامه در 17 شب در ماه رمضان در 21 نقطه اجرا می‌شود.

همچنین در دو نقطه تا پایان رمضان برنامه خواهیم داشت. برنامه‌ها دو محور اصلی دارند؛ یکی اجرای صحنه در 21 بوستان است، هر شب موضوعی در برنامه‌ها داریم. قبل از رمضان کاروان‌هایی برای استقبال خواهیم داشت، موضوع سه شب اول «رحمت و مهربانی خدا با انسان» است، در سه شب بعد مصادیق «مهربانی انسان با خودش» و شب‌های بعد «مهربانی انسان با جامعه» محور قرار می‌گیرد.


خوراکیان ادامه داد: یکی از برنامه‌هایی که در این سه سال داشتیم این است که هر برنامه ای با یک دفترچه محتوایی پشتیبانی می‌شود. هیچ برنامه‌ای جز با پشتیبانی‌های محتوای قوی ارائه نشده و نمی‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: ما این موضوعات را در سه بخش برنامه‌ریزی کرده‌ایم؛ اجراهای صحنه‌ای و بخش غرفه‌ها که تولیدات خوبی درخصوص مباحث گوناگون پیش بینی شده است.


 تکمیل پژوهش جامع نیازهای آموزشی مردم

خوراکیان در توضیح دومین محور برنامه‌های تابستانی و رمضانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری گفت: دومین محور تابستان امسال آموزش است . مهم‌ترین مطلب که می‌خواهم  در حوزه آموزش اشاره کنم، به نتیجه رسیدن یک پژوهش جامع نیازهای آموزشی مردم است. ما 900 حوزه آموزشی جدید راارائه کرده‌ایم و در چهار محور اصلی برنامه‌ریزی خود را انجام داده‌ایم. ما تا پایان سال 92، 400 اثر جدید در عرصه آموزشی عرضه می‌کنیم ؛کتاب‌های گوناگون، بروشورهای آموزشی، جذب آموزگاران متناسب و ... بخشی از برنامه‌های ما در طرح جامع آموزش است.


وی با بیان زمان رونمایی از طرح تحول آموزش ادامه داد: اطمینان دارم این کار به‌زودی در سراسر کشور الگو خواهد شد و حتی بخشی از آن در برخی کشورهای دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.


رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: جز این دو محور، بیش از 600 برنامه در فرهنگسراها برنامه‌ریزی شده است. یکی از جهت‌گیری‌های ما در طول این‌ سال‌ها این بوده که برنامه‌های فرهنگی فرهنگسراها هماهنگ شود. رسانه‌های نوظهور، همسایه‌داری، کتابخوانی، خانواده مهربان، مناسبت‌های ملی و دینی، تجلیل از مفاخر و... بخشی از طرح‌‌های این 600 برنامه شهرداری تهران است. از جمله این برنامه‌ها باشگاه ترنج است که از 19 مرداد برای نوجوانان برنامه‌ریزی شده است.

 

اصلی‌ترین برنامه ما همین سه محور خواهد بود اما دومین همایش ارتقا کیفیت فعالیت‌های فرهنگی در سالن برج میلاد برگزار خواهد شد. 140 مقاله، آثار برگزیده دستگاه‌های فرهنگی، پنل‌های مختلف و ... در این همایش پیش‌بینی شده است.تمام برنامه‌های عمومی متناسب با زمان نشاط عمومی ایجاد می‌کند.


خوراکیان در توضیح برنامه‌های فیلم و سریال شهرداری تهران گفت:  ما در سال 92 جهت‌گیری اصلی‌مان به سمت فیلم و سریال تلویزیونی است زیرا بهتر دیده می‌شود و با مخاطب بهتر می‌تواند ارتباط برقرار کند، با شبکه‌های مختلف قرارداد بسته‌ایم و پروژه‌هایی را پیگیری می‌کنیم.
 

لازم به ذکر است مردم می‌توانند جهت اطلاع بیشتر با سامانه 1837 تماس بگیرند یا به سایت سینا مراجعه کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار