کد خبر:۲۴۸۸۳۷
ترقی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

نظرخواهی از حزب موتلفه در مورد کابینه/ حضور فعالان فتنه 88، کابینه یازدهم را از اعتدال خارج می‌کند

معاون بین‌الملل حزب مؤتلفه از نظرخواهی غیرمستقیم رئیس‌جمهور منتخب از این حزب درباره کابینه یازدهم خبر داد.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به تعریف خود از اعتدال پرداخت و گفت: اعتدال در مفهوم سیاسی به معنای روش و راهکاری در مقابل افراط و تفریط مطرح می‌شود.


وی ادامه داد: در افکار عمومی با توجه به آفتی که افراط و تفریط در رفتارها با خود به همراه دارد معمولاً میانه‌روی و تعادل را به معنای اعتدال می‌گیرند که هم در عرصه سیاسی و هم اقتصادی و فرهنگی، قابلیت طرح و اعمال دارد.


معاون بین‌الملل حزب مؤتلفه به نشانه‌های اعتدال در منش سیاسی رئیس جمهور منتخب اشاره کرد و گفت: طبیعتاً در منش آقای روحانی، همان طور که ایشان بارها اشاره کردند، تعادل و میانه‌روی به معنای تسلیم، تهاجم و تقابل نیست، ولی در مراحل حساس نظام اگر هجمه‌ای متوجه دولت شود، قطعاً موضع دولت سکوت و برخورد نکردن با دشمن نیست.


ترقی به رعایت اعتدال در انتخاب کابینه یازدهم اشاره و تصریح کرد: اعتدال‌گرایی نمی‌تواند نافی رعایت اصول و آرمان‌های انقلاب باشد و هرگز به معنای عدول از قانون نیست، بنابراین حرکت در مرز اصول و آرمان‌های انقلاب اسلامی و خط امام و رهبری را اعتدال تعریف می‌کنیم و هر گونه دوری از این آرمان‌ها به معنای افراط و تفریط بوده و به لحاظ سیاسی نمی‌توان آنها را اعتدال‌گرایی تعریف کرد، لذا در چینش کابینه، اعتدال‌گرایی وقتی تحقق پیدا می‌کند که مبنای چینش اعضای کابینه یازدهم مبتنی بر شایسته‌سالاری، قانون‌گرایی و آرمان‌ها و اصول انقلاب و نظام باشد.


وی ادامه داد: اگر در چینش اعضای کابینه گرایش‌های سیاسی و حزبی بر شایسته‌سالاری اولویت داده شود حرکتی خارج از اعتدال صورت گرفته است که باید این موضوع هم در نحوه انتخاب اعضای کابینه و سایر فعالیت‌ها مدنظر قرار گیرد.


عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه در پاسخ به این سوال که گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر حضور فعالین فتنه 88 در کابینه یازدهم مطرح است، گفت: حضور کسانی که در فتنه 88 به نحوی دخیل و سهیم بودند و یا در قبال ظلمی که در این خصوص در حق نظام شده است، ساکت بوده‌اند، صحت ندارد؛ زیرا حضور این افراد در کابینه باعث خارج شدن دولت یازدهم از خط اعتدال می‌شود و قطعاً این افراد نباید در کابینه حضور داشته باشند و مجلس نیز نمی‌تواند به افرادی با سابقه این چنینی رأی اعتماد دهد.


ترقی حضور این افراد در کابینه یازدهم را منوط به نظر روحانی دانست و گفت: البته حضور این افراد به نظر دکتر روحانی بستگی دارد، ولی طبیعتاً حضور آنها موجب خروج کابینه از خط اعتدال خواهد شد.


نماینده سابق مجلس درباره نظرخواهی رئیس‌جمهور منتخب از اعضای حزب مؤتلفه درباره کابینه یازدهم نیز گفت: راجع به کابینه از حزب مؤتلفه نظرخواهی نشده است و ما به دلیل اینکه می خواستیم ایشان آزادانه راجع به کابینه تصمیم بگیرند هیچ گونه پیشنهادی را به آقای روحانی نداده‌ایم.


 

وی تأکید کرد: البته غیرمستقیم از بعضی از اعضای حزب در مورد کابینه نظرخواهی شده است.


ترقی به دیدار اعضای حزب مؤتلفه با رئیس جمهور منتخب اشاره کرد و گفت: در دیداری که بعد از نیمه شعبان با ایشان داشتیم در مورد نحوه همکاری با دولت، مشکلات اقتصادی کشور و سیاست خارجی، مسائلی را در میان گذاشتیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
آرش کياني
-
۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱
اگرامثال آقايان : ترقي وبادامچيان ...کمتردرکارهااظهارنظرنمايندامورمملکتي پيشرفت بهتري خواهدداشت
2
2
پربازدیدترین آخرین اخبار