کد خبر:۲۴۹۱۳۹
مراسم یادبود حمله ناو آمریکایی به هواپیمای مسافربری ایران؛1

سیاست یک بام و دوهوای آمریکا، تکلیف خیلی چیزها را روشن می‌کند

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: انگار حقوق بشر دو نوع هست یک نوع کاملا بشری و نوع دیگر کمتر بشری! چرا به راجرز جایزه می‌دهید که 290 آدم بی‌گناه را به آتش کشید؟
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در سالروز حادثه تروریستی سقوط هواپیمایی مسافربری جمهوری اسلامی ایران بر فراز خلیج فارس توسط ناو جنگی وینسنس آمریکایی که منجر به شهادت 290 نفر مسافر اعم از کودک، زن و مرد از کشورهای ایران، امارات متحده عربی، ایتالیا، پاکستان، هند و یوگسلاوی سابق شد، صبح امروز مراسمی به همین مناسبت برگزار نمود.
 
 در این برنامه که امیر اسماعیلی، فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء ارتش جمهوری اسلامی، کاپیتان خلبان پهلوانی، رئیس سازمان هواپیمایی کل کشور، دکتر خرمشاد، ریاست سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، امیرحسنی سعدی و جمعی از وابستگان نظامی کشورهای اکراین، ژاپن، ونزوئلا، روسیه، کره شمالی، هند، پاکستان، قزاقستان، آذربایجان، هند و .... حضور داشتند به بیان مطالبی در این زمینه پرداختند.
 
 دکترخرمشاد در سخنانی اشاره کرد: حادثه 12 تیر 67 اولین و آخرین ظلمی نبوده که ایالات متحده آمریکا به ایران روا داشته از مردمک و تصویری که در ذهن ایرانیان است 67 یکی از حساس‌ترین مرحله‌های جنگ تحمیلی هشت ساله از سوی یک دیکتاتور علیه نظام انقلابی جمهوری اسلامی ایران بوده است.
  
وی گفت: آنچه در سال 67 اتفاق افتاد دارای عقبه‌ای است که باید در سال 1332 به دنبال آن گشت، دولت ملی مصدق در اوج شکل‌گیری و به روی پای خود ایستادن توسط کودتای 28 مرداد ساقط شد که اگر آن روز آمریکایی‌بودن آن در پرده‌ای از ابهام بود امروز هیچ کس شکی در آن ندارد.
 
 وی افزود: اشغال لانه جاسوسی پاسخ به کودتای 28 مرداد بود چرا که به قول ایرانی‌ها جواب «های، هوی است»، 13 آبان 1358 انتهای ماجرا نبود، آمریکا و شاه دو روی یک سکه بودند، آمریکا یعنی شاه و شاه یعنی آمریکا.
 
 کودتای نوژه علیه دولت انقلابی، شهادت مسئولین رده بالای کشور، جنگ و درگیری‌های که در گوشه و گوشه این مملکت به راه انداخته شد و در آخر حمله صدام به ایران و سرنگون کردن ایرباس 655 ایرانی، همه ردپایی از آمریکا را نمایان می‌سازد.
 
  رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی افزود: آمریکایی‌ها علی‌رغم تعهداتی که داده بودند در امور ما دخالت آشکار می‌کنند و ما هنوز یادمان نرفته که در فتنه 88 دخالت آشکار آمریکا در صحنه‌گردانی ماجراها، ظلمی تاریخی به ملت مسلمان ایران کرد در آخر هم که بحث تحریم‌ها به اوج خود رسید.
  
 دکتر خرمشاد بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران از آغاز اعلام کرده که به شدت از خفقان آمریکایی در رنج است و تقاضایی جمهوری اسلامی از کشورهای مستقل این بوده که باید درمقابل دیکتاتوری ایستاد و سایه سنگین آمریکا که در همه جا و با هر کیفیتی اجازه دخالت به خود را در امور کشورها می‌دهد باید از بین برود.
 
  جالب اینجاست کار این دیکتاتور به جایی رسیده است که مسئولین اروپایی متحد آمریکا هم تحت جاسوسی مستقیم ایالات متحده هستند و این چه معنایی می‌تواند داشته باشد.
  
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی با صدای بلند اعلام کرده طرفدار جهان چندقطبی است، افزود: ما به این اعتقاد داریم که هرکشور باید سهمی در نظام بین‌الملل داشته باشد تا از تک قطبی شدن و دیکتاتوری بیشتر جلوگیری شود.
 
 در پایان دکتر خرمشاد با بیان یک سوال که اگر جریان آزاد اطلاعات و فهمیدن حق همه نیست، چرا ایالات متحده و همراهان او با نقض صریح حقوق بشر در این جریان هیچ مشکلی ندارند، گفت: نکته جالبی وجود دارد که انگار حقوق بشر دو نوع هست یک نوع کاملا بشری و نوع دیگر کمتر بشری! چرا به راجرز جایزه می‌دهید که باعث کشته شدن 290 فرد بی‌گناه بوده آیا اینها در حیطه حقوق بشر است؟ اگر همین کار در مورد ایرباس امریکا و در سواحل امریکا انجام می‌شد، عکس‌العمل ایالات متحده و هم پیمانان او چه بود؟ ما از این استانداردهای دو گانه در جهان امروز زیاد می‌بینیم، جهانی با دو هوا که بشریت را به کام مرگ می‌برد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار