آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۹۹۶۹
عباس عبدی:

هر نوع تندروی‌ باید در چارچوب قانون کنترل شود/ لزوم حضور گرایش‌های مختلف در دولت

عضو حزب منحله مشارکت با ابراز امیدواری برای اینکه روحانی کابینه‌ای متناسب با شعارهای مطرح شده خود یعنی عقلانیت، تدبیر و امید ایجاد کند، گفت: اینکه اعضای کابینه وابسته به چه گروهی باشد مهم نیست.
هر نوع تندروی‌ باید در چارچوب قانون کنترل شود/ لزوم حضور گرایش‌های مختلف در دولت

 عباس عبدی کارشناس مسائل سیاسی طی گفت و گوییدر زمینه ی ارزیابی خود از آرایش کابینه دولت یازدهم اظهار داشت: امیدواریم آقای روحانی کابینه‌ای متناسب با شعارهای مطرح شده خود یعنی عقلانیت، تدبیر و امید را ایجاد کند ولی این که اعضای این کابینه وابسته به چه گروهی باشد فی‌نفسه مهم نیست.

 

عبدی با تاکید بر اینکه بهتر است از همه گرایش‌های سیاسی در دولت یازدهم حضور داشته باشند، چرا که در این صورت شاهد افزایش مشارکت همه گروهها خواهیم بود و در شرایط کنونی این به نفع کشور خواهد شد، افزود: مجلسی که با احمدی‌نژاد اینطور رفتار و متابعت کرد، دلیلی ندارد که درباره کابینه یازدهم مواجهه‌جویانه باشد و طبعاً در برابر رئیس جمهور منصفانه و عاقلانه عمل خواهد کرد؛ هرچند که آقای روحانی نیز به این نکته توجه دارد، که حساسیت‌های منطقی مجلس مراعات شود، با این حال باید رای مردم و خواست آنها در معرفی کابینه و دادن رای اعتماد به آنها رعایت شود و کسی نمی‌تواند این خواست را به نفع خود تعبیر کند و شعارهای انتخاباتی آقای روحانی معرف مفهوم این خواست است.

 

عضو شورای مرکزی حزب منحله مشارکت در خصوص اولویت‌های دولت یازدهم خاطرنشان کرد: اولویت‌ها در حوزه مردم پیچیده نیست و به حل نسبی مسائل اقتصادی و ثبات و چشم‌انداز امیدبخش برای کشور در هر دو حوزه روابط خارجی و روابط سیاسی درون کشور باز می‌گردد و بهبود هر دو چشم‌انداز حائز اهمیت است.

 

وی با بیان اینکه روحانی باید اولویت‌ها را به چشم‌انداز امید در حوزه سیاست خارجی و داخلی بدهد و همزمان اقتصاد را نیز مدیریت کند، گفت: گذشته از اختلاف نظرهایی طبیعی که در این راه پیش خواهد آمد برای رسیدن به وضعیت پایدار سیاست در کشور همه باید از دولت آینده حمایت کنیم.

 

عبدی در خصوص شعار اعتدال که از سوی روحانی مطرح شده است، تصریح کرد: در صحبت‌های اخیر آقای روحانی در نشست افق رسانه ابعاد شعار اعتدال کاملا روشن بود که اعتدال مدنظر وی شامل عقلانیت، خردورزی، خرد جمعی، مشورت، کارشناسی، صلح، آشتی، وحدت و انسجام ملی،واقع‌بینی،تعامل مؤثر و سازنده با جهان، دوری از خشونت، قانون‌گرایی و شفافیت، پرهیز از تحقیر دیگران (اعم از فرد یا کشور) است و نگاه آقای روحانی و مجموعه برنامه او که اسمش را اعتدال گذاشته است، در این سخنان مشخص بوده و نکته پیچیده‌ای ندارد.

 

این کارشناس مسائل سیاسی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود که ممکن است دولت آینده دچار نوعی رادیکالیسم شود، اظهار داشت:‌رادیکالیسم در همه جا وجود دارد و این چیز پیچیده‌ای و جدیدی نیست اما مهم نوع مواجهه با آن است که نباید اجازه داد فرآیند امور از دست خارج شود.

 

وی در پایان گفت: یک جامعه کاملاً آرام مانند یک رود روان وجود خارجی ندارد بلکه بیشتر مثل رود خروشانی است که شیب و آبشار هم دارد در مقاطعی عرض رود باریک می‌شود و گاه عریض می‌شود؛ البته هر نوع تندروی‌ باید در چارچوب قانون کنترل شود. مساله اصلی وجود یا عدم تندروی نیست مساله اصلی نحوه مواجهه و مدیریت درست آن است.

 

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار