کد خبر:۲۵۰۴۸۲
مهدی‌عباسی:

دولت یازدهم سعه صدر خود را در برابر انتقادات رسانه‌ها افزایش دهد

دبیر سرویس سیاسی روزنامه مردم‌سالاری با تاکید بر اینکه دولت باید سعه صدر خود را افزایش دهد، تصریح کرد: باید موسساتی برای نقد علمی دولت در کشور وجود داشته باشد.
دولت یازدهم سعه صدر خود را در برابر انتقادات رسانه‌ها افزایش دهد

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،مهدی‌عباسی دبیر سیاسی روزنامه مردم‌سالاری طی گفت و گویی انتخابات 92 را یک حماسه سیاسی‌ واقعی خواند و اظهارداشت: انتخابات یک معیار و شاخص بسیار مناسب است برای اینکه ما بتوانیم بسنجیم که حماسه سیاسی رخ داده است یا‌خیر، ‌چرا که عملا تمامی برآیند فعالیت‌های سیاسی و کلیه امور انجام شده در این انتخابات منطبق بر شاخص‌های حماسه‌سازی بود.

 

وی درخصوص انتخابات ریاست جمهوری نیز‌ گفت: با تمام پیچیدگی‌های خاص سیاسی، این انتخابات با یک نتیجه امید بخش به پایان رسید و همه را به این نکته توجه می‌دهم که فضایی‌که بعد از انتخابات پیش آمده است را نباید فراموش کرد.

 

دبیر سیاسی روزنامه "مردم سالاری" با اشاره به فضای بعد از انتخابات و حفظ فضای موجود، گفت: کشور‌ها برای آنکه بتوانند یک مدیریت موفق داشته باشند، نیازمند حضور و مشارکت مردم هستند. نقش مردم در برنامه ریزی کشور بسیار تعیین کننده است. از این رو همه تلاش می‌کنند تا مشارکت مردمی در سطح بسیار بالایی‌ رخ دهد و این مشارکت به گسترش امید در جامعه منتهی می‌شود.

 

عباسی با بیان اینکه همه در تلاش هستند تا روح امیدواری در جامعه به بالا‌ترین سطح خود برسد، گفت: بعد از انتخابات‌ فضای بسیار پر‌امیدی در جامعه به وجود آمد که باید به صورت علمی و کار‌شناسی بررسی بشود تا امید به وجود آمده از بین نرود.

 

وی انتخابات‌ ریاست‌جمهوری را به مدد رسانه‌ها کم هزینه‌ترین انتخابات در خصوص تبلیغات چاپی دانست و‌ گفت: طی ماههای گذشته‌ مطبوعات فضای مطلوب‌تری برای فعالیت داشته است، اما هنوز موانعی وجود دارد. شرایطی که در انتخابات به وجود آمد، توانست نقش و تاثیر رسانه‌ها به ویژه مطبوعات را چندین برابر کند و انتخابات ریاست جمهوری یازدهم جزو اولین انتخابات‌ بود که شاهد کاهش هزینه‌های گزاف تبلیغات چاپی کاندیدا‌ها بودیم و رسانه‌ها به عنوان یک فرصت مناسب تبلیغی مورد بهره برداری کاندیدا‌ها قرار گرفتند.

 

دبیر سیاسی روزنامه مردم سالاری در‌ خصوص فضای نقد کشور و تخریب دولت گفت: مرز بین نقدو تخریب بسیار خاص است. در دنیا بسیاری از دولت‌ها به شرکت‌هایی خاص هزینه‌هایی را پرداخت می‌کنند تا دولتشان نقد شود. نقد مهم‌ترین عامل برای پیشرفت است. ما در کشورمان نتوانسته‌ایم به گونه‌ای عمل کنیم که‌ میان نقد و تخریب تفاوت‌های روشن و شفاف ایجاد شود و هنوز در حال آزمون و خطا هستیم.

 

عباسی با تاکید بر اینکه دولت باید سعه صدر خود را افزایش دهد، تصریح کرد: باید موسساتی برای نقد علمی دولت در کشور وجود داشته باشد. این در حالی است که ما در ایران کمتر نگاه کار‌شناسی داریم و بیشتر در کار‌های یکدیگر دخالت می‌کنیم. لذا اگر در ایران انجمن‌های مردم نهادی ایجاد شود که با کمک دولت و تامین هزینه، دولت را نقد کند، بسیاری از مشکلات حل می‌شود. البته نباید این موسسه‌ها وام دار دولت باشند و باید نقد منصفانه انجام دهند، چراکه دولت‌ها نیازمند نقد کار‌شناسی سیاسی یا اجتماعی و فرهنگی هستند.

 

وی همچنین با اشاره به انتخاب کابینه دولت تدبیر و امید، گفت: اولین آزمون دولت تدبیر و امید انتخاب کابینه است و مردم نباید به صرف یک رای کنار بکشند و کاری به دولت نداشته باشند، بلکه باید به کمک دولت بیایند و در این زمینه اولین اقدام پایین آوردن سطح توقع مردم است. مردم باید به شکل معقولانه و منطقی از دولت انتظار داشته باشند و رسانه‌ها در این زمینه نقش مهم و برجسته‌ای دارند. با همکاری مردم در کنار دولت، مردم نقش موثر و تاثیر گذاری خواهند داشت و با مشارکت مردم دولت می‌تواند فعالیت‌های تاثیر گذاری انجام دهد.

 

دبیر سیاسی روزنامه مردم سالاری با اشاره به کمک گروه‌های سیاسی به دولت اظهار داشت: گروه‌های زیادی در کشور وجود دارد، اما نباید به گونه‌ای عمل کنند که تصور سهم خواهی آن‌ها از دولت پیدا شود. همچنین نهاد‌ها و قوای دیگر باید در ادامه این حماسه سیاسی‌ دولت را همراهی کنند‌

 

عباسی خاطرنشان کرد: اگر در انتخاب کابینه و رای اعتماد میان دولت و مجلس دلخوری پیش آمد، نباید عده‌ای با مشکل تراشی و اختلاف افکنی فضا را آلوده کنند.
 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار