به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فاطمه راکعی از فعالان سیاسی اصلاحطلب طی گفت و گویی با تاکید بر فراجناحی بودن دولت یازدهم، یکی از ضربههای مهم به نظام را بعداز تغییر هر دولت عدم پیشرفت سیستمیک امور عنوان و تصریح کرد: اینکه هر دولتی که میآید خواهان تخریب هر آنچه باشد که در دولتهای قبلی انجام شده و به جایی رسیده و یا هر دولتی بخواهد همزمان با روی کار آمدنش، صرفنظر از تخصصها و تجارب مدیریتی مثبت، تنها از طیف خودش به هر شکلی و با هر درجه تخصصی هرچند پایین و غیرقابل مقایسه استفاده کند،به هیچ وجه به مصلحت مردم و کشور نیست.
وی مشی رئیسجمهور منتخب در انتخاب شعار اعتدال و فراجناحی بودن را یک مشی "درست" دانست و اضافه کرد: رئیسجمهور منتخب در انتخاب وزرا و اعضای کابینه تخصص و مدیریت و تجارب مثبت و بالا را لحاظ خواهد کرد، نه جناح و تفکر سیاسی را. این امر بسیار عاقلانه و پسندیده است چون تفکر سیاسی جای خودش را دارد و در جای خودش باید مطرح باشد.
راکعی گفت: فراجناحی عمل کردن به معنای تقسیم پستها بصورت مساوی بین اصولگرا و اصلاحطلب نیست امیدوارم آقای روحانی بتوانند به قولی که در مورد کابینه دادند به درستی عمل کنند.
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با تاکید بر احترام به حقوق شهروندی و آزاد بودن مطبوعات، افزود: وقتی کسی بگوید مردم صلاح و مصلحت خودشان را تشخیص نمیدهند و این ما هستیم که باید کشور را اداره کنیم، این تفکر افراطی است و همچنین به قایل بودن به تک صدایی در امور آنها که دارای قومیتها و ادیان و مذاهب و سلیقههای متفاوت سیاسی است یک اندیشه افراطی محسوب می شَود.
راکعی در تعریف اعتدالگرایی گفت: شاهد بودیم طی این چند سال اخیر، کسانی برای آنکه در صحنه سیاسی بمانند و متاسفانه علیرغم تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر پرهیز از بداخلاقیهای سیاسی و انتخاباتی به دیگران تهمت زدند و به هر شکلی غیرهمفکران خود را که کنار گذاشتند که اینها افراط است.
عضو حزب منحله مشارکت گفت: بر اساس یک دیدگاه معتدل سیاسی، باید شما با هر سلیقه و تفکری که هستید افکار و سلایق دیگران را برتابید و حق حذف هیچ نگاه و سلیقه سیاسی دیگر را به خود ندهید کسانی که اعتقاد به اداره اقتدارگرایانه کشور از بالا به پایین دارند، با کسانی که بر مشارکت مردم تاکید میکنند به جای شعار و علیه بر یکدگر و برچسب زدن با هم به گفتوگو بنشینند و با اعتماد به همدیگر به نتایج و راهحل های مشترک مفید برای اداره کشور برسند."
وی با اشاره به عملکرد برخی نیروهای معتدل وکارآرا در دولت دهم تصریح کرد: به نظر من خانم وحید دستجری که در همان کابینه به عنوان یک زن توانمند ایفای نقش کرد و متاسفانه به یک باره با بیمهری خاصی کنار گذاشته شد، حضورش در کابینه برای نظام مفید بود. نوع برکنار آقای متکی هم اشتباه بود.البته متاسفانه تفکر حاکم بر دولت دهم در مجموع یک تفکر افراطی بود.
فعال سیاسی اصلاحطلب در خصوص نگاه دولت یازدهم به ظرفیتهای زنان کشور و کمک در رسیدن به اهداف عالی نظام از سوی این قشر تصریح کرد: معتقدم که به برکت پیروزی انقلاب اسلامی و تاکیدی که حضرت امام شخصا بر جایگاه و نقش و تاثیرگذاری زنان داشتند و با توجه به اینکه نیمی از کشور را جمعیت زنان تشکیل میدهند و نظر به اینکه سالهای اخیر در قبول رشتههای مختلف دانشگاهها، زنان حرف اول را میزنند و همچنین به خاطر اینکه حضور زنان در کابینه که قبلا به صورت تابو درآمده بود و اکنون دیگرعادی شده است، به نظر میرسد وقت آن شده است برای خیلی از وزارتخانهها زنان شایسته، متخصص و مدیر و مدبر را در نظر بگیریم. البته این به معنی سهمخواهی نیست بلکه حق مسلم زنان است. این حق شایستگان است که به دلیل جنسیتشان کنار گذاشته نشوند به عنوان مثال برای تصدی وزارتخانههای فرهنگی، برای وزارت کار و تعاون، برای وزارت زنان (که عدهای دارند بر تحقق آن کار میکنند) و برای وزارت ورزش و جوانان( که امیدوارم به صورت دو سازمان دوباره تفکیک شوند) زنان شایستگی حضور را دارند.
وی همچنین بر توانایی زنان در بسیاری از معاونتهای رئیس جمهور مثل معاونتعلوم و فناوری و گردشگری و میراث فرهنگی و امور پارلمانی و ... تاکید کرد.
این فعال سیاسی در پایان خاطرنشان کرد: البته یکی از خواستههای مهم ما این است که زنان در شوراهای عالی مشورتی و سیاستگذاری و تصمیمگیریهای کلان متناسب با تخصصشان حضور داشته باشند تا در در اداره کشور با نگاه مادرانه و زنانه نقش جدی ایفا کنند.
منبع:تسنیم