پیام خسروی نژاد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه درباره بخش تعویض قرآن های فرسوده سال گذشته اطلاع رسانی خوبی صورت نگرفت، گفت: با اینکه این غرفه سال قبل در داخل شبستان برپا شده بود، اما مردم با مشکل ما را پیدا می کنند، البته با این وجود استقبال تقریباً خوبی از این غرفه شد.
مسئول غرفه تعویض قرآنهای قدیمی افزود: امسال این غرفه در فضای خارج از شبستان برپا شده و در نقشه های نمایشگاه قرآن نیز جایگاه این غرفه مشخص شده است؛ علاوه بر آن امسال وزیر ارشاد و معاونان وی و همچنین خبرگزاری ها اطلاع رسانی خوبی در این خصوص انجام داده اند.
وی ادامه داد: امسال از همان روز و ساعت اولیه افتتاح نمایشگاه قرآن مردم استقبال خوبی از این غرفه انجام دادند و ما تا سه شنبه، 18 تیر نزدیک به 1200 قرآن را تعویض، 400 قرآن را ترمیم و 500 قرآن اهدایی داشته ایم.
خسروی نژاد با اشاره به رایگان بودن تمام خدمات این غرفه افزود: تمامی خدماتی که در این غرفه به مردم ارائه می شود رایگان است؛ ما در ازای دریافت یک قرآن فرسوده یک قرآن سالم را به افراد تحویل می دهیم و علاوه بر آن اگر قرآنی قابلیت صحافی داشته باشد توسط کارشناسان ما در این بخش صحافی خواهد شد.
مسئول غرفه تعویض قرآن های فرسوده در پایان با اشاره به صحافی قرآن های قدیمی خاطرنشان کرد: سال گذشته دو نفر قرآن قدیمی را برای صحافی آوردند که ما انجام آن را قبول نکردیم؛ همه قرآن های قدیمی، قرآن تاریخی محسوب نمی شوند، ولی با این حال ما کار صحافی را بر روی این گونه قرآن ها انجام نمی دهیم و در صورت مراجعه افراد، آنها را به کتابخانه ملی و موزه ملک راهنمایی خواهیم کرد.