آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۲۹۶
نبوی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو »

اصولگرایان باید با حفظ وحدت از تکثر بپرهیزند/ کشور به یک حزب فراگیر نیاز دارد

عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین با این اینکه اصولگرایان باید به حفظ وحدت بپردازند، گفت: اصولگرایان باید به تبیین سازکاری بپردازند که بتواند در شرایط حساس با حفظ وحدت با یکدیگر ائتلاف کنند.
اصولگرایان باید با حفظ وحدت  از تکثر بپرهیزند/ کشور به یک حزب فراگیر نیاز دارد
مرتضی نبوی در گفتکو با خبرنگار سیاسی « خبرگزاری دانشجو » در ارزیابی اصولگرایان گفت: اصولگرایان درآینده احتیاج دارند که تکثر اصولگرایان به وحدت تبدیل شود و سازکاری تبیین شود که اصولگرایان بتواند در شرایط حساس با حفظ وحدت با یکدیگر ائتلاف کنند.
 
وی بابیان اینکه کشور به یک حزب فراگیر نیاز دارد، تصریح کرد: کشور در شرایط کنونی به چند جزب فراگیر که با قاعده و اصولی جلو برود نیاز دارد تا این احزاب در راستای نظام حرکت کرده و به اصول کشور نظیر ولایت فقیه و جمهوریت واسلامیت نظام پایبند باشند اما این امر که تشکیل این حزب کی محقق شده و چه کسانی موفق به تشکیل این امر می‌شود بحث دیگری است.
 
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه معانی اصولگرایی و اصلاح‌طلبی تغییر کرده‌ است، گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب به آن اشاره کردند اصولگرایی گفتمان ویژه‌ای است بنابراین اصولگرایی گفتمان منافع نظام و انقلاب اسلامی است و جریان اصولگرایی به قوت خود به کار خود ادامه می‌دهد اما اگر آن را به عنوان یک جریان سیاسی در نظر بگیریم، اصولگرایی و اصلاح‌طلب هر دو دارای یک بدنه اجتماعی هستند و که تغیرات عمده‌ای را درآن شاهد بوده‌‌ایم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار