دیدار خداحافظی سفرای بوسنی و اتریش با صالحی
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۱۶۷۱
به صورت جداگانه انجام شد؛

دیدار خداحافظی سفرای بوسنی و اتریش با صالحی

سفرای بوسنی و هرزگووین و اتریش در پایان ماموریت دیپلماتیک خود در ایران به صورت جداگانه با وزیرخارجه کشورمان دیدار و گفت‌وگو کردند.
دیدار خداحافظی سفرای بوسنی و اتریش با صالحی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزای دانشجو»، علی‌اکبر صالحی  وزیر امور خارجه دیروز در دیدار با سفیر بوسنی و هرزگووین با اشاره به روابط بسیار خوب و تاریخی دو کشور و ملت گفت: دولت و مردم ایران همواره و در همه شرایط در کنار دولت و مردم بوسنی بوده‌اند و مشترکات فرهنگی و دینی عامل بسیار مهمی برای تقویت این روابط است.

 

وی همچنین ضمن قدردانی از تلاش و فعالیت‌های سفیر بوسنی و هرزگوین در راستای توسعه روابط فی‌مابین بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های دو کشور برای گسترش و تحکیم روابط به خصوص در عرصه‌های اقتصادی و بازرگانی تاکید کرد.

 

سفیر بوسنی در کشورمان نیز در این دیدار ضمن تشکر از همکاری‌های خوب مسئولین وزارت امور خارجه با وی در دوره مأموریتش اظهارداشت: روابط ایران و بوسنی دارای قدمتی دیرینه است و دولت و مردم بوسنی هرگز حمایت‌ها و کمک‌های بی‌دریغ دولت و مردم ایران از این کشور در شرایط سخت جنگ را فراموش نخواهند کرد.

 

وی با اشاره به خاطرات بسیار خوب مدت حضورش در کشورمان، ایران را کشوری با فرهنگ، تاریخ و تمدن بزرگ و اسلامی توصیف کرد و افزود : هم اکنون در برخی عرصه‌های علمی و فرهنگی روابط بسیار خوبی بین دو کشور وجود دارد و امیدواریم با استفاده از ظرفیت‌های فراوان موجود و تلاش مسئولین دو کشور شاهد روند توسعه و گسترش بیش از پیش روابط در عرصه‌های اقتصادی و تجاری نیز باشیم.

 

صالحی همچنین در دیدار خداحافظی سفیر اتریش از فعالیت‌ها و اقدامات وی در کشورمان در طول مأموریتش تشکر و برای وی آرزوی موفقیت کرد.

 

وی افزود: دو کشور ایران و اتریش همواره دارای روابط خوبی بوده‌اند و هیچ مانعی در روند توسعه و گسترش روابط ایران و اتریش وجود ندارد.

 

صالحی همچنین ابراز امیدوری کرد با مغتنم شمردن فرصت روی کار آمدن دولت حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی از سوی غرب، شاهد تقویت روند تعامل و همکاری کشورهای اروپایی از جمله اتریش برای توسعه و گسترش روابط به خصوص در زمینه‌های اقتصادی و تجاری باشیم.

 

" توماس بوکس باوم " سفیر اتریش نیز در این دیدار ضمن تشکر از همکاری‌های مقامات ایرانی طی مأموریتش در کشورمان به خاطرات خوب خود از کشور و مردم با فرهنگ و متمدن ایران اشاره کرد و گفت: ما با ایران روابط خوبی داریم و ایران کشوری متمدن، دارای فرهنگ و تاریخ دیرینه با زیبایی‌های خاص خود است.

 

وی افزود: ایران ظرفیت بسیار زیادی برای همکاری دارد و امیدواریم در دولت جدید شاهد توسعه و گسترش بیش از پیش روابط فی‌مابین به خصوص در عرصه‌های اقتصادی و بازرگانی و نیز گردشگری و افزایش تعامل بین مردم و دولت‌های دو کشور باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار