محمدرضا اکرمی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به کتاب شهید مطهری به نام «آفات انقلاب اسلامی» اظهار داشت: انقلابی که برای جایگزینی نظام اسلامی به جای نظام استبدادی آمده است همواره با آفتهای از جمله مسئله اشرافیگری روبرو است.
وی به تعریف اشرافیگری پرداخت و گفت: اشرافیگری به معنای آن است که در جامعه از پول نظام و عموم که نامش بیت المال است برای تظاهر و هزینه کردن ثروت کشور در موارد غیرضروری استفاده کنیم به همین جهت باید هر جا که خوی اشرافی گری وجود دارد آن را مذموم و ناپسند بدانیم.
نماینده سابق مجلس به دیدار رئیس جمهور منتخب با روحانیون اشاره کرد و گفت: در آن دیدار دکتر روحانی به دو موضوع مهم اشاره کردند که یکی از آنها مطرح و تشویق کردن کارهای مفید و سودمند بود و دیگری نقد کارهای ناپسند صورت گرفته از جمله اشرافیگری بود.
وی ادامه داد: اگر مشخص شود که سفرههای رنگین در بیت المال پخش میشود و ماشینهای مدل بالا که مناسب بیت المال نیست مورد استفاده قرار می گیرد و یا هدایایی بیش از معمول داده میشود، رئیس جمهور منتخب در آنجا با صراحت نقل کردند که باید این موضوع نقد شود تا کمکم به صورت یک فرهنگ نهادینه شود.
اکرمی در پایان نقد را تنها راه پیشگیری از اشرافیگری دانست و گفت: نقد برای جلوگیری از اشاعه خلاف در جامعه است و نقد نظارت عمومی در جامعه اسلامی همواره باید وجود داشته باشد و هر استاد و فقیه و پدری باید آنچه که مصلحت میداند بازگو کند زیرا قطعاً به اصلاح جامعه کمک کرده و مؤثر خواهد بود.