آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۲۹۳۵
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس:

ضاربان بانوان محجبه تهرانی بازداشت شدند/ آزادی یک ضارب با قید یک قبض تلفن!

سخنگوی کمیسیون فرهنگی از بازداشت دو ضارب بانوان محجبه تهرانی که به خاطر امر به معروف مورد ضرب و شتم قرار گرفته بودند خبر داد و گفت ...
ضاربان بانوان محجبه تهرانی بازداشت شدند/ آزادی یک ضارب با قید یک قبض تلفن!

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام سید علی طاهری، نماینده مردم گرگان و سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرب و شتم دو خانم محجبه اظهار داشت: نیروی انتظامی در مورد اول که در میدان پونک رخ داد، پیگیری چندان پررنگی نداشت، اما در بازداشت ضارب خانم محجبه که آمر به معروف هم بود، خوب عمل کرد و توانست آن ضارب را دستگیر کند؛ البته ضارب با رضایت خانم محجبه آزاد شد.

 

وی ادامه داد: در منطقه خانی‌آباد نیز یک خانم محجبه که به یک خانم بی‌حجاب امر به معروف کرده بود، مورد اهانت واقع و مورد ضرب و شتم قرار گرفت که ضارب پس از دستگیری توسط نیروی انتظامی و شکایت آن خانم محجبه، با در اختیار گذاشتن یک «قبض تلفن» به کلانتری به عنوان وثیقه، فرد ضارب آزاد شد.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس بر همین اساس تصریح کرد: عملکرد نیروی انتظامی در مورد اول بد نبود، اما باید این موضوع رسانه‌ای می‌شد که نیروی انتظامی در حمایت از این خانم محجبه اقداماتی را انجام داده و ضارب را دستگیر کرده، اما عملکرد نیروی انتظامی در مورد دوم اصلاً درست نبود و نباید با یک قبض تلفن فرد ضارب آزاد می‌شد.

 

طاهری همچنین تاکید کرد: قاطبه نمایندگان مجلس انتظار دارند که نیروی انتظامی با قاطعیت این موضوعات را پیگیری و با این گونه افراد برخورد قاطع داشته باشد نه اینکه آنها را با یک قبض تلفن آزاد کند؛ همچنین پیگیری‌های نیروی انتظامی باید بدون ذکر نام متهم و مجرم رسیدگی گردد تا جامعه متوجه شود که نیروی انتظامی در دفاع از آمران به معروف قاطع و جدی است.

 

وی همچنین تاکید کرد: جمعی از نمایندگان مجلس درباره عملکرد نیروی انتظامی در دفاع از آمران به معروف به وزیر کشور تذکر داده‌اند تا پیگیری‌ها و اقدامات نیروی انتظامی در این زمینه جدی‌تر شود.

 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی در پایان گفت: کمیسیون فرهنگی مجلس برای بررسی این موضوع قرار بود امروز با حضور وزیر کشور تشکیل جلسه دهد که وزیر کشور نتوانست در این جلسه شرکت کند، ولی قرار شد تا جلسه نمایندگان با حضور سردار اشتری برگزار شود که متاسفانه به دلیل برگزاری نشست علنی نمایندگان، جلسه کمیسیون فرهنگی برای بررسی این موضوع به هفته‌های دیگر موکول شد و انشاءالله در اولین فرصت و پس از جلسه کمیسیون فرهنگی از مسئولان نیروی انتظامی برای حضور در صحن مجلس و ارائه گزارش به نمایندگان مردم دعوت خواهیم کرد.

 

منبع:تسنیم

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
کودک درون
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۲
همينه وقتي مسئولين خودشون نميدونند با اسلام چه رابطه اي دارند مردم ديگه تکليفشون روشنه .
16
2
سيد
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸
خوب گويا همه چيز به خير گذشت!دوتا خانوم موردضرب وشتم قرار گرفتند والحمدلله ضارب دوم دستگيرشدو...
چرا مسئولين تا به حال اقدام مناسبي براي نبود چنين معظلي انجام نداند؟آيا تضعيف فعاليت هاي نيروي انتظامي درگشت ارشادتوسط بعضي ازمسئولين سبب تحقق چنين مسائلي نبوده؟آيا فقط نيروي انتظامي و قوه قهري بدون فعاليت فرهنگي مسئولين مربوطه اش مي تواند موثر واقع شود؟چرا انگشت کم کاري واتهام فقط به سمت نيروي انتظامي است(منکر کم کاري صورت گرفته درباره حادثه پونک نيستم)؟چرا مسئولين فرهنگي خيال ميکنند به وظيفه خود درباره عفاف وحجاب عمل نمودند چه درمجلس وچه دردولت؟ودر آخر چرا خود ما درباره خانواده ودوستان وجامعه پيرامون خود کم توجه هستيم ؟آيا مي توانيم پاسخي دربرار حق تعالي داشته باشيم؟
22
1
زهرا 53
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۳
دولت جديد حواسش را جمع کند که اين اتفاقات ديگر تکرار نشود واگه براي بي حجابي راي جمع کرده باشد ملت مومن و ولايت مدار بيدار و هوشيار هستند اجازه ي چنين کارهائي را نخواهند داد. و يک زنگ خطريست براي رئيس جمهور آينده -جهت يادآوري نام رئيس جمهورمنتخب دوره ي يازدهم (حسن فريدون) ميباشد وفقط بخاطر ملبس به روحانيت به اسم حسن روحاني ناميده ميشوند.
22
1
ندوشن
۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۳:۵۸
سلام. اسم رئيس جمهور جديد در شناسنامه حسن روحاني است و ايشان براي داشتن يک نام خانوادگي پرمحتوا و تف به ريايي و عوام فريب (البته از نظر بنده)، اسمشون رو از فريدون به روحاني عوض کردن.
بدون نام
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۷:۵۲
خدا به اين بانوي ايراني جزاي خير دهد. حزب الهي ها هميشه تاريخ مظلوم بوده اند و هستند و خواهند بود حتي اگر در راس قدرت باشند
39
3
---
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۵۸
از کران تا به کران دولت جور است ولي.
از ازل تا به ابد فرصت درويشان است.

دولت جور= رنجهاي حاصله از فتن در زمان غيبت و حکومت هواي نفس بر دلهاي ناپاک.
رهگذر
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۳۴
در جمهوري اسلامي همه آزادند جز حزب اللهي!
شهيد آويني
69
1
ميثم
-
۰۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۱
قبض تلفن . خنده داره. اونم براي اين جرم.
چه وضعي خواهيم داشت از اين به بعد.
داستان سنگ بسته و سگ باز.
27
0
سفيران بصير علوي
-
۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۰۰
متاسفانه در جامعه اي که دو از دموکراسي و ازادي زده ميشود ازادي فقط در بعد منفي و فقط براي عده اي ارازل و اوباش و براي بي بند و باري فراهم است که واقعا يک درد بزرگ است. اگرچه امر به معروف و نهي از منکر تابع شرايطي است و هرجا و هرکسي را نميشود امر به معروف يا نهي از منکر کرد اما اين اقدام نيروي انتظامي واقعا تاسف آور است! بجاي اينکه مدافع محجبه ها باشيم از ضاربين حمايت مي شود...!
قطعا امت حزب الله خواستار اقدام و برخورد قاطع نيروي انتظامي و قوه قضادئيه با اينگونه پرونده ها است. روزي بي بند و باري در اين جامعه ضد فرهنگ بود و متاسفانه به سمتي داريم حرکت مي کنيم که حجاب و عفت براي جامعه ضدفرهنگ تلقي مي شود!!!! محجبه مي شود امل و بي حجاب و درختران خياباني ميشوند اند کلاس و فرهنگ و شعور درک متمدن!
23
0
محمد
-
۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۲:۱۱
عجب شير تو شيري شده (شما بخونيد خ ت خ)
بابا کسي نيست جلوي اينا رو بگيره؟؟؟

با يه قبضضضضضضضضضضضضضضضضضضضض
اينجاست که بايد اونايي که ميگن روحاني مچکريم بلند بلند فرياد بزنن که: نيروي انتظامي تشکر تشکر
32
0
نيما
-
۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۶
حالا بايد گفت، روحاني مچکريم!
تازه اول کار اعتدال بازيه
22
5
آشنا
-
۰۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۸
دوستان مشکل ريشه ايه متاسفانه تفکرات اسلامي چند سالي مي شه که مورد بي توجهيه تازه کجاهاشو ديدين وضع از اينم بتر ميشه !!!
19
0
بدون نام
-
۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰
الحمدلله هنوز هم هستند در جامعه مادي شده ما که دستورات الهي را اجرا مي کنند. اجرشان با حضرت زهرا(س) انشاءاله ما هم توفيق امر به معروف و کتک خوردن را به دست آوريم.
متأسفانه نيروي انتظامي در اين زمينه خوب عمل نکرده!
14
1
زهرا
۰۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
با کتک خردن شما که چيزي درست نميشه خيلي ها با بهترين روش ها امر به معروف ميکنن و تاثير هم ميذارن ولي کتک نميخورن راه درست هم همينه که واسه امر به معروف و نهي از منکر از راهش وارد شد...
يا علي(ع)
پربازدیدترین آخرین اخبار