به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، رمضان شجاعی کیاسری در جمع خبرنگاران گفت: انتظار می رفت که کاندیداهای محترم انتخابات ریاست جمهوری با معرفی اعضای کابینه و همکاران خود حق انتخاب مردم را شفاف تر و دقیقتر نمایند تا تیم کاری دولت از مردم پذیرش رای کند، اما برخلاف سوالات و تقاضای رسانه ها و گروه های سیاسی، هیچ کدام از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به چنین امری تمکین نکردند و در نهایت برنامه ها و دیدگاه های شخصی را برگزیدند.
نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از پیروزی رئیس جمهور منتخب، طبق قانون، نمایندگان مجلس به وزرای پیشنهادی رئیس جمهور باید برای مدیریت چهار ساله بر وزارتخانه های تخصصی رای اعتماد دهند که تا کنون با وجود نزدیک شدن به زمان مراسم تحلیف، هیچ یک از کمیسیون های تخصصی و فراکسیون های مجلس از گزینه های قطعی و احتمالی اطلاعی ندارند.
سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ظاهراً رئیس جمهور منتخب می خواهد از اصل غافلگیری استفاده کند؛ مضاف بر این که گمانه ها بر این است که رئیس جمهور در روز مراسم تحلیف می خواهد اعضای کابینه را معرفی نماید.
شجاعی کیاسری خاطرنشان کرد: بر اساس ماده 205 آیین نامه داخلی مجلس یک هفته بعد از جلسات، رسیدگی و رای اعتماد به وزیران پیشنهادی شروع می شود که قطعاً شناخت کافی از وزرای کابینه به دلیل محدودیت زمانی برای نمایندگان حاصل نمی شود، لذا تقاضا از رئیس جمهور منتخب این است که اعضای قطعی و احتمالی کابینه را یک هفته قبل از مراسم تحلیف در معرض داوری افکار عمومی قرار دهند.
وی در بیان دلایل ضرورت اعلام فهرست وزرای احتمالی دولت منتخب یک هفته پیش از مراسم تحلیف گفت: معرفی کابینه احتمالی برای هر وزارتخانه می تواند داوری و عکس العمل داوران و نخبگان سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و بحث و بررسی در مجامع و محافل برای انتخاب بهتر و بهره گیری از نظرات مردمی و صاحب نظران برای نمایندگان مجلس را فراهم می سازد.
سخنگوی فراکسیون رهروان ادامه داد: جناب روحانی شخصیتی معتدل و شعاری برآمده از امید و تدبیر را مبنای دولت خود قرار داده اند، قطعاً این اقدام تعاملی و مشاوره ای قبل از معرفی رسمی می تواند کمیسیون های تخصصی و فراکسیون ها را در همراهی و آرای بهتر و بیشتر به اعضای کابینه کمک کند.
وی تاکید کرد: تا کنون حتی کمسیون ها و فراکسیون های تخصصی به مشاوره هم گرفته نشده اند و تصمیم های پشت پرده ای با حقوق اساسی مردم و قانونی نمایندگان مغایرت دارد.
سخنگوی فراکسیون رهروان ولایت تاکید کرد: با توجه به سابقه طولانی و ارزشمند روحانی در مجلس مستحضرند بدنه مجلس و کلیت مجلس باید نسبت به پذیرش و رای اعتماد به اعضای کابینه اقناع گردد تا در شروع کار دولت جدید شاهد تعامل و همکاری خوب بین مجلس و دولت باشیم که خدای ناکرده به دلیل غافلگیر شدن و عدم شناخت کافی نمایندگان ممکن است تعدادی از وزرای پیشنهادی موفق به اخذ رای اعتماد نشوند و این آغاز چالشی پیش روی مجلس و دولت شود.
شجاعی کیاسری با بیان اینکه از رسانه های گروهی انتظار دارم در تبیین ویژگی های دولت آینده اطلاع رسانی کنند، گفت: با این اطلاع رسانی رئیس جمهور منتخب بر اساس نگاه و خواست افکار عمومی، خصوصاً مردم شریف و نمایندگان آنها افرادی با کفایت، کاردان و با قدرت تصمیم گیری را انتخاب می کنند.
مجلس بايد تحت هر شرايطي حواسش به منافع کشور و نظام و مردم باشه اگر قرار باشه مجلس غافلگير بشه تفاوت نماينده ها با مردم عادي و بي ادعا چيه؟!
اميدوارم ساده انگاري که در دادن راي اعتماد به امثال عبدالله نوري و مهاجراني شد ديگه تکرار نشه