خدمت به محرومان عرصه امتحان مدیران است

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، کریم زینی وند شب گذشته در ضیافت افطاری 100 نفر از ایتام شهر خرم آباد و خانواده های آنان که توسط دانشجویان جهادی و بمناسبت میلاد با سعادت کریم اهل بیت امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد بیان داشت: نظام متعلق به مستضعفین، محرومان و پابرهنگان است از این رو عرصه خدمت به آنها مهمترین عرصه برای امتحان مدیران است.
وی با تاکید بر اینکه در این نظام نمی بایست مستمندی شب گرسنه بخوابد، بی خانمانی شب سرش را بر بالین خیابان بگذارد، قرض داری به خاطر قرضش در زندان باشد و بیماری به خاطر ناتوانی در پرداخت هزینه های درمان عذاب بکشد افزود: خانواده شهدا همه از قشر متوسط و رو به پایین هستند و همین قشر است که در روزهای سخت مدافع انقلاب هستند.
مسئول سازمان بسیج دانشجویی لرستان از نهادهای حمایتی بهزیستی و کمیته امداد به عنوان نعمات انقلاب اسلامی نام بر و گفت: حضرت امام خمینی (ره) خود پدر همه ایتام و بی کسان بود و شخصا مسائل ایتام و مستمندان را پیگیری می کردند.
زینی وند ابراز امیدواری کرد که بسیج دانشجویی بتواند در کنار نهادهای حمایتی در راستای کمک به محرومان و مستمندان جامعه گام بردارد.
وی بیان داشت: اعتقاد داریم که از میان همین ایتام مدیرانی را می توان پرورش داد که مدافعان واقعی نظام باشند.لازم بذکر است در این مراسم دانشجویان جهادی اقدام به برگزاری مسابقه نقاشی در بین کودکان ایتام شهر خرم آباد کردند که از نفرات برتر این مسابقه با اهداء جوائز تجلیل بعمل آمد.