آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۶۴۸
روز قدس؛ دومین حماسه سیاسی-26؛

باهنر: حضور مردم در روز قدس تایید استراتژی ایران درباره اسرائیل است

نایب رئیس مجلس با اشاره به اهمیت روز قدس گفت: آزادسازی قدس شریف از استراتژی‌های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.
باهنر: حضور مردم در روز قدس تایید استراتژی ایران درباره اسرائیل است

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محمد رضا باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در راهپیمایی روز قدس و در جمع خبرنگاران گفت: آزادی قدس شریف از استراتژی‌های جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران بوده است و همواره در روز قدس مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس بر این استراتژی تاکید می‌کنند.

 

آزادی قدس شریف از استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران بوده است و همواره در روز قدس مردم با حضور در راهپیمایی روز قدس بر این استراتژی تاکید می‌کنند. - See more at: http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920511000243#sthash.eFrtk2sB.dpuf

 

وی همچنین با اشاره به قرار گرفتن نام حزب الله لبنان جزو گروهک های تروریستی از سوی اتحادیه اروپا تاکید کرد: اقدام اتحادیه اروپا در قبال حزب‌الله لبنان از ارزش‌های حزب‌الله نمی‌کاهد؛ اتحادیه اروپا با این حرکت خود را در سطح لابی‌ صهیونیست‌ها کاهش داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار