دانشگاه پيام نور در اصلاح الگوي مصرف پيشتاز باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۵۰۶
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس:

دانشگاه پيام نور در اصلاح الگوي مصرف پيشتاز باشد

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس با اعلام تشکيل کارگروه اصلاح الگوي مصرف در اين دانشگاه گفت: دانشگاه پيام نور بايد در اصلاح الگوي مصرف پيشتاز باشد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، در اين نشست، دکتر عليرضا موغلي ديروز، 12 ارديبهشت ماه در نشستي که به مناسبت روز معلم برگزار شد، معلم واقعي را خداوند يکتا دانست و از مقام والاي استاد بزرگ، شهيد مطهري که در صحنه علمي و اجتماعي ايران درخشيد، تجليل کرد.

وي رسالت معلمان و اساتيد را ادامه راه شهيد مطهري عنوان و خاطرنشان كرد: با تلاش شگرف معلمان جامعه، ايران اسلامي هر روز شکوفاتر از قبل خواهد بود.

رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در ادامه سخنان خود با اشاره به نامگذاري سال جاري از سوي مقام معظم رهبري به عنوان سال اصلاح الگوي مصرف خاطرنشان کرد: خوشبختانه اين بحث به همراه صرفه جويي از سال گذشته در پيام نور آغاز شده که همکاران با ارائه پيشنهادات خود در اين راستا مي توانند براي پيشگام شدن اين دانشگاه در اصلاح الگوي مصرف اقدام كنند.

موغلي با بيان اينکه کارگروه تخصصي اصلاح الگوي مصرف در دانشگاه پيام نور استان فارس تشکيل شده است، از مديران و کارکنان دانشگاه خواست در اين راستا عزم جدي داشته باشند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار