کد خبر:۲۵۵۱۲۴
از سوی انتشار سوره مهر؛

«در کمین گل سرخ» برای بیست و دومین بار منتشر می‌شود

کتاب «در کمین گل سرخ» به نویسندگی محسن مومنی روایتی از زندگی سپهبد شهید علی صیاد شیرازی برای بیست‌و دومین بار توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «در کمین گل سرخ» به نویسندگی محسن مومنی که روایتی از زندگی سپهبد شهید علی صیاد شیرازی از نخستین روزهای حضور وی در ارتش تا شهادت او را شامل می شود؛ برای بیست‌و دومین بار توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

 

در مقدمه این کتاب آمده است:

 

«درست فردای شهادت سپهبد صیاد شیرازی، دوست نویسنده‌ام احمد دهقان متنی در اختیارم گذاشت که نوار پیاده شده‌ی چندین جلسه‌ی مصاحبه با آن شهید بود... تا آن روز من صیاد را هم در میدان جنگ دیده بودم (در عملیات والفجر١) و هم بعد از جنگ (در حوزه‌ی هنری در بعضی مناسبت‌ها). وقتی که او شهید شد، من نیز مانند همه‌ی مردم ایران غمگین و متأثر شدم. آن روزها من بیش از هر چیز تحت تأثیر منش خاضعانه و رفتار بی‌پیرایه‌ی او بودم، اما با خواندن این خاطرات دریافتم بزرگی او بیش‌تر از آن است که ما می‌دانیم و حق او برگردن استقلال امروز ایران و در سرنوشت جنگ فراتر از آن است که به تعارف در مجامع و محافل گفته می‌شود... ».

 

آن‌چه می‌خوانید بخشی از این کتاب است:
« ... ده سال پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، زمانی که ستوان علی صیاد شیرازی افسر گمنامی در لشگر تبریز بود، تیمسار یوسفی فرمانده‌ی لشگر در میان جمعی از نظامیان گفته بود: « نام این جوان را به خاطر بسپارید. من در ناصیه‌ی او آن‌قدر لیاقت می‌بینم که اگر بخت یارش باشد و از شر حاسدان در امان بماند، روزی فرمانده‌ی نیروی زمینی ارتش ایران شود.» پیش‌بینی سرلشکر پیر، سیزده سال بعد هنگامی تحقق یافت که ایران یکی از حساس‌ترین لحظات تاریخ خود را می‌گذراند. و ... »

 

گفتنی اتست، کتاب «در کمین گل سرخ» در هشتمین جشنواره‌ی انتخاب بهترین کتاب دفاع مقدس، ویژه‌ی بررسی آثار منتشره در سال‌های ١٣٨٢- ١٣٨١ ، در بخش جنگ و زندگی‌نامه‌ی شهید، مقام اول را به خود اختصاص داد. چاپ بیست و دوم کتاب «در کمین گل سرخ»در قطع رقعی توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار