آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۶۳۱۳

تخریب 97 درصد از خانه‌ها در سیل سیستان‌وبلوچستان/ مشکل سیلاب رفع شده است

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: در حال حاضر مشکل سیلاب در سیستان‌ و بلوچستان رفع شده، اما در این حادثه پنج نفر به دلیل بی‌احتیاطی کشته شدند.
تخریب 97 درصد از خانه‌ها در سیل سیستان‌وبلوچستان/ مشکل سیلاب رفع شده است

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حسن قدمی درباره حادثه سیل در استان سیستان و بلوچستان گفت:‌ مدیریت بحران در خصوص حادثه سیلاب پیش‌بینی‌های لازم را انجام داده است و به مردم و مسئولان از قبل از حادثه اخطارهایی داده بودیم.

 

وی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی‌های صورت گرفته، خسارت‌های ناشی از سیلاب در استان سیستان و بلوچستان کاهش یافته است.

 

قدمی با اشاره به اینکه روز گذشته از مناطق آسیب دیده بازدید داشته است گفت: شهرهای نیک‌شهر، سیب، سران و خاش در سیستان و بلوچستان بیشترین خسارت را داشته است.

 

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به اینکه در کل 10 روستا بیشترین خسارت را داشته است گفت‌: اکثر خانه‌های روستایی در این مناطق خشت‌وگلی بوده است بنابر این حدود 97 درصد از خانه‌ها تخریب شده است که این خانه‌ها با روان آب‌ها نیز از بین می‌رفت.

 

قدمی با اشاره به اینکه ساخت و ساز خانه‌ها در دستور کار قرار گرفته است افزود: در حال حاضر مشکل سیلاب در سیستان و بلوچستان رفع شده است و در این حادثه 5 نفر به دلیل بی احتیاطی کشته شدند.

 

وی درباره پس لرزه‌های مختلف در این استان اظهار داشت: زلزله‌های شب گذشته هیچ‌گونه خسارتی نداشته است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار