کد خبر:۲۵۶۳۶۳
راهچمنی:
دولت بخشنامه های ناقص را اصلاح کند / رسیدگی به معیشت مردم اولویت اول دولت
دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی اظهار کرد: دولت یازدهم میتواند با مذاکره، گفتوگو و تعامل در روابط خارجی امید و انگیزه زیادی برای سرمایهگذاری در داخل کشور ایجاد کند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو »،محمدرضا راهچمنی گفت: کابینه آقای روحانی پس از اینکه از مجلس رای اعتماد گرفت، باید بر اساس شعارها و برنامههای تدوین شده، سیاستها و روشهای اجرایی را طراحی و اجرا کند. وزرای پیشنهادی باید از هماکنون از تواناییها و مشکلات ورزاتخانه مربوط به خود شناخت کافی داشته باشند تا سیاستها به درستی طراحی و اجرا شود.
این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه "دولت باید رسیدگی به حوزه اقتصاد و معیشت مردم را در اولویت خود قرار دهد"، خاطرنشان کرد: همه وزارتخانهها باید در همین چارچوب عمل کنند و مشکلات اقتصادی مردم را بهبود ببخشند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: اگر بخشنامهها یا مصوبات ناقص هستند، دولت باید آنها را اصلاح کند و اگر به قانون جدیدی نیاز داشته باشد، باید لوایح آن را به مجلس ارائه کرده و اگر هم نیاز اصلاح قانون بودجه هم وجود دارد لایحه آن را هم باید ارائه کنند.
دبیرکل حزب وحدت و همکاری ملی با اشاره به ایجاد شدن امید و نجات پس از انتخابات ریاست جمهوری گفت: دولت به گونهای برنامهریزی و عمل کند که این امید و نشاط در جامعه حفظ شود تا از طریق مردم وارد فضای کسب و کار شوند و مشکلات اقتصادی بهبود یابد.
راهچمنی در ادامه با بیان اینکه "دولت آقای روحانی باید ارتباط خود را با مردم بیشتر و همکاری مردم را جلب کند"، اظهار کرد: هرچه مشارکت مردم در اداره امور بیشتر باشد، ضریب همبستگی مردم با حکومت هم بیشتر میشود. دولت همچنین میتواند با ایجاد فضای مناسب در دانشگاهها امید و نشاط در دانشگاهها به وجود آورد.
این فعال سیاسی در پایان پیشنهاد کرد که حوزه معاونت منابع انسانی ریاست جمهوری کلیه مصوبات بخشنامههای گذشته را که برای مردم مشکلاتی ایجاد کرده است اصلاح کند و تسهیلاتی را برای حضور مردم در دستگاههای اجرایی فراهم و بروکراسی که موجب محدودیت شده است را حذف کند.
منبع: ایسنا
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.