محمدرضا خباز در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به بیان ویژگیهای یک وزیر صالح پرداخت و گفت: در درجه اول یک وزیر صالح علاوه بر ویژگیهای عمومی که در مدیر توانمند وجود دارد، باید تخصص کافی را برای اداره یک وزارتخانه داشته باشد؛ زیرا در غیر این صورت در اداره مجموعه به مشکل برمیخورد.
وی ادامه داد: بعد از تخصص، یک وزیر خوب باید دارای تجربه کافی باشد؛ زیرا تجربه بالاتر از علم بوده و اهمیت آن از این جهت است که اگر یک مدیر تجربه کاری لازم را برای اداره یک مجموعه را نداشته باشد، از پس اداره آن برنخواهد آمد.
عضو حزب اعتماد ملی پشتکار را یکی دیگر از ویژگیهای وزیر صالح دانست و ادامه داد: وجود پشتکار برای یک وزیر ضروری است؛ زیرا یک وزیر منفعل و کمکار مشکلی از مشکلات جامعه را حل نخواهد کرد.
نماینده دوره هشتم مجلس شورای اسلامی هماهنگی با کابینه را از مهمترین ویژگیهای یک وزیر صالح مطرح کرد و گفت: یک وزیر صالح باید انسجام کابینه را حفظ کند؛ زیرا اعضای کابینه همانند یک گروه ارکستر هستند که اگر یکی از اعضا نتواند با گروه همنوازی و همنوایی کند، کار کل مجموعه را زیر سوال برده و مجموعه را دچار مشکل خواهد کرد.
خباز تاکید کرد: علاوه بر آن وزرا باید شعارهای مطرح شده از سوی رئیس جمهور را باور داشته و وی را برای حل مشکلات یاری کنند؛ زیرا اعضای یک کابینه همانند انگشتان یک دستاند که به تنهایی کاری از پیش نمیبرند، اما اگر یک مشت شوند، گرههای کشور را با اقتدار باز خواهند کرد.
نماینده دوره ششم مجلس شورای اسلامی مهمترین اولویت کشور را «مسائل اقتصادی» دانست و گفت: در حال حاضر مهمترین اولویت کشور مسئله اقتصادی است و دولت باید با تشکیل یک تیم اقتصادی قوی و کارآمد مشکلات را حل کرده و فشارهای اقتصادی موجود را از روی شانههای مردم بردارد و با تشخیص درست دلایل بیماری اقتصادی کشور، نسخه مناسبی برای رفع آن تجویز کنند.
وی در انتها تأکید کرد: دولت باید بعد از حل مشکلات اقتصادی به فکر سیاست خارجی و بهبود روابط با کشورهای جهان باشد و با یک دیپلماسی فعال از صدور قطعنامههای جدید علیه کشور جلوگیری کند.