کد خبر:۲۵۶۶۰۲
جلسه رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی -5؛

بزرگواری: زنگنه وزیر شود آقازاده دله دزد سر کار می‌آید/ خروج برخی وزرا از صندوق عتیقه هاشمی و خاتمی

حجت‌الاسلام بزرگواری‌، مخالف کلیات کابینه روحانی گفت: با روی کار آمدن زنگنه آقازاده دله دزد مانند مهدی هاشمی سر کار می‌آید.
بزرگواری: زنگنه وزیر شود آقازاده دله دزد سر کار می‌آید/ خروج برخی وزرا از صندوق عتیقه هاشمی و خاتمی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام سید‌علی‌محمد بزرگواری،‌ نماینده کهگیلویه و بهمئی در مجلس در جریان بررسی صلاحیت وزرای کابینه دولت یازدهم در پارلمان در مخالفت با کلیات کابینه رئیس جمهور در سخنانی گفت: از مقام معظم رهبری که با درایت و مدیریت بصیرت‌دهی کردند و حماسه سیاسی را به مردم تفهیم کردند و با تشکر از امتی که امام خود را تنها نگذاشتند و نیز با تشکر از رسانه ملی که نقش ارزنده‌ای در خلق حماسه سیاسی داشته‌اند و با تبریک به برادر عزیز و هم لباس خودم جناب آقای دکتر روحانی از شخصیت‌های برجسته نظام جمهوری اسلامی سخنان خود را آغاز می‌کنم.

 

وی ادامه داد: در مجلس باید روح مدرس حاکم باشد. روح سخنگویی و وکیل الدوله بودن نباید در بین نمایندگان و فضای مجلس حاکم شود‌ البته امیدوارم وزرا که اکثراً رای می‌آورند، به چاپلوس‌ها اهمیت نمی‌دهند.

 

این نماینده مجلس در همین زمینه تاکید کرد: کسی که تا دیروز خودم شاهد بودم ‌دست احمدی نژاد را می‌بوسید، امروز چه حرف‌هایی که نمی‌زند. اینجا جای نقد و بررسی است.

 

بزرگواری ادامه داد: بنده به عنوان مخالف کلی برنامه مطالبی دارم اما به 65 تا 70 درصد این کابینه رای مثبت خواهم داد اما باید به عنوان نماینده حرف‌هایم را بزنم. به بنده گفتند بگذارید تهرانی‌ها و نمایندگان کلانشهرها حرف بزنند، شما که نماینده منطقه محروم هستید، حرف نزنید زیرا به ضرر شماست اما بنده گفتم بنده سید و لرتبار هستم و حرفم را می‌زنم.

 

وی ادامه داد: هر وزیری که رای بیاورد و هر دولتی که به منطقه محروم بنده نگاه ویژه نداشته باشد، با چماق لری با او برخورد خواهم کرد.

 

این نماینده مجلس تاکید کرد: اعتدال در قاموس ما طلبه‌ها یعنی اینکه حداقل 50 درصد در یک کشور جوان‌گرا مانند کشور ما و کشوری که دانشمندان جوان آن دنیا را به حیرت واداشته‌اند به طوری که در دولت اصلاحات و دولت‌های نهم و دهم جوانگرایی گوش فلک را کر کرده است، اینکه ما از صندوق عتیقه آقای رفسنجانی و خاتمی افرادی را به عنوان وزیر در بیاوریم صحیح نیست. البته همه آنها برادران بزرگتر ما هستند و برایشان احترام قائلم. اگر برخی از وزرای پیشنهادی بخواهند بر سر پروژه‌ها حاضر شوند باید به آنها سرم وصل کرد. باید مقداری اعتدال را در عمل تعریف کنیم.

 

بزرگواری تصریح کرد : وقتی که در راس نظام رهبری عزیز در طول 4 سال از فتنه 88 تا به امروز، تکیه کلام‌شان موضوع فتنه، فتنه‌گران و عقبه فتنه است،‌آیا کسانی که حامی فتنه بودند و آیا کسانی که فتنه را حمایت کردند و آیا کسانی که در جلسه رهبری از طرف فتنه گران حضور یافته‌اند و بعد از آن مردم را به کف خیابان ها آورند و اراذل و اوباش نیز در کنار جنازه سوخته بسیجیان کف زدند، اینها باید در کابینه باشند؟ ما اینها را خوب می‌شناسیم و آنها را رصد می‌کنیم. ما آقای روحانی را از ابتدای انقلاب رصد می‌کنیم .

 

وی در ادامه افزود: بنده کسی بودم که نوار آقای روحانی را که اسم امام را برای اولین بار به کار برد در شیراز تقسیم کردم. آقای روحانی در فتنه سال 78 تنها کسی بود که به عنوان اصولگرا سخنرانی کرد. اما در آن زمان دانشگاه‌های ما در مسیر دیگری بود و بنده به عنوان یک روحانی و نماینده ولی فقیه در دانشگاه در آن زمان جرات نداشتم که صحبت کنم.

 

این نماینده مجلس در ادامه اظهار داشت: آشوب‌های آن زمان را دانشگاهیانی بپا کردند که یله و رها شدند. آیا این درست است که باز هم از آنها استفاده کنیم ؟و همان جمع سیاسی را درست کنیم؟ آخرین سخنرانی مقام معظم رهبری در ماه مبارک رمضان در جمع دانشگاهیان به همین نکته اشاره دارد.

 

بزرگواری با انتقاد از افراطی نامیدن افرادی که از فتنه سخن می‌گویند، گفت: چرا ما نباید حرف اساسی بزنیم؟ اگر از فتنه سخن بگوییم به ما می‌گویند که ما افراطی هستیم، پس اگر این گونه باشد رهبر اولین افراطی است؟ بنده مقلد و تابع رهبر انقلاب هستم. ما با فتنه گران سر سازش نخواهیم داشت. فتنه گران هزینه‌های بزرگی را به نظام ما تحمیل کردند.

 

وی خطاب به رئیس جمهور گفت: جناب آقای روحانی بنده کسی بودم که پس از فتنه تریبون مجلس را گرفتم و بر علیه سران فتنه شعار دادم که در دنیا نیز پخش شد. بنده فقط از خدا می‌ترسم و از هیچ کس ترسی ندارم. بنده این حرف‌‌ها را از روی دوستی عنوان می‌کنم. ما می‌خواهیم تعامل شما را پاسخ دهیم. از شما تشکر می‌کنم که شخصیت‌هایی مانند آقای رحمانی فضلی، وزیر بهداشت،‌ دفاع، دادگستری،‌ اطلاعات و یا نوبخت و نهاوندیان را در کابینه برگزیده‌اید، اما بگذارید بر روی کسانی که حرف هست صحبت کنیم.

 

این نماینده مجلس تصریح کرد: بنده برای آقای زنگنه نه به عنوان موافق و نه به عنوان مخالف ثبت نام نکرده‌ام، اما با روی کار آمدن وی آقازاده دله دزد مانند مهدی هاشمی سرکار می‌آید و میدان‌دار می‌شود. آیا باید او میدان‌دار شود؟ به اینها نباید رای داد. این آقازاده‌های دله دزد در این مملکت به نظام و روحانیت ما خیلی ضربه زده‌اند که باید جلوی آنها گرفته شود.

 

بزرگواری در بخش دیگری از صحبت‌هایش خطاب به حجت الاسلام روحانی گفت: شما به عنوان یک عالم روحانی شجاع و نخبه پس از مقام معظم رهبری مقام دوم را برای ما دارید.

 

وی در ادامه به ذکر روایتی از امیرالمومنان علی (ع) پرداخت که ایشان خطاب به مالک فرموده‌اند :"ای مالک! برای مشاغل کلیدی از بین یاران خود کسی را انتخاب کن که در برابر دشواری‌ها استوار باشد و مصیبت‌های بزرگ او را از پای ننشاند" . این حرف علی عصر و علی زمان است . امام راحل و شهدا از ما می‌خواهند که درمسائل کشور دقت داشته باشیم به طوری که امام خمینی (ره) فرمودند "نگذارید این انقلاب به دست نااهلان بیافتد". البته افرادی که برای کابینه معرفی شده‌اند نااهل نیستند، اما سابقه و عقبه افراد مهم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
---
-
۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲
بله متاصفانه جوان ها را فراموش کرده اند.
چرا تدبير نمي کنند و از جوانترها استفاده نمي کنند.
چه رويي داره اين آقازاده با آن دفاعيه اش

ممنون از آقاي قدوسي. در وبلاگم نظري گذاشته ام.
26
3
علي
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۵
حرفاي علي مطهريم کاشکي ميذاشتيد-ميگفت اگه موسوي از قانون تمکين ميکرد الآن موسوي رئيس جمهور بود يايکي ديگه ميگفت حرفايي که درباره ي هاشمي ميزنن همش تهمته-الحق که جاي تعجب داره
1
1
نيما
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۱
رشوه هاي ميلياردي جزء دله دزدي محسوب مي شه؟!!!
1
1
زينب
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۳۷
جانا سخن از زبان ما ميگويي...
خدا خيرش بده.بالاخره يکي بايد اين حرفارو بزنه
21
3
بدون نام
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۲
واقعا متاسفم تو صحن علني مجلس و تهمت و توهين به افراد بدون تريبون. چه عدالتي .
2
24
امير
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۹
تو اين کشور هيچکي به اندازه هاشمي و فرزندانش تريبون ندارن
بيچاره مردمي که تو زمان هاشمي به واسطه تفکرات سرمايه داريش له شدن
و هيچ تريبوني هم نداشتن
ماريه
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۴
افراد بدون تريبون!!!!!!×!!!!!!!!!!!!!!!=!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
علي
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۵
اقاي بزرگواري باتوجه به هتاکي و تهمت وافترا به ديگران اصلا بزرگوار نيست
1
2
محمد
-
۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۳
البته دله دزد لفظ اشتباهيه ايشون شاه دزد بود!!!
2
1
جهاني
-
۲۳ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
با وجود آنكه هنوز بيش از 4 سال از آن فتنه بزرگ نگذشته اما عده اي طوري حرف مي زنند كه كسي ديگر نبايد از آن جنايت بزرگ در حق ملت و كشور حرف بزند و اين ظلمي بزرگ تر از آن است...
نام و ياد فتنه و فتنه گران همچون ظالمين در روز عاشورا بايد در تاريخ بمانند تا كشور ما از فتنه هاي بعدي بيمه شود وگرنه اگر به همين منوال پيش رود و به عاملين فتنه پاداش هاي بزرگي همچون صدارت و وزارت عطا شود بايد به جد و يقين نگران فتنه هاي بعدي بود...
امروز ربعي سخنراني كرد حتي يك نفر از نقش اين آقا فتنه 88 و در قتل هاي زنجيره اي و شكنجه وحشتناك همسر بيگناه يكي از افراد سخني نگفت!
7
0
پربازدیدترین آخرین اخبار