آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۶۸۷۱
جلسه رأی اعتماد به کابینه پیشنهادی-50؛

منتظری‌توکلی:روحیه جهادی ویژگی‌ بارز قاضی‌زاده هاشمی است

نماینده موافق گزینه پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روحیه جهادی ویژگی‌ بارز آقای قاضی‌زاده هاشمی است و ‌ایشان سه بار در جنگ مجروح شدند و همچنین برادر شهید هستند.
منتظری‌توکلی:روحیه جهادی ویژگی‌ بارز قاضی‌زاده هاشمی است

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا منتظری توکلی نماینده مردم بافق عصر امروز (سه‌شنبه) در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت:‌ مقام و موقعیتی که در اختیار ما قرار می‌گیرد آزمون و امتحان است و مسئولیت در نظام جمهوری اسلامی وظیفه و تکلیف است.

 

وی افزود: به واسطه همین تکلیف است که آقای پروفسور قاضی زاده هاشمی راحتی را کنار می‌گذارد و پست مدیریت وزارت بهداشت را اختیار می‌کند.

 

نماینده مردم بافق تصریح کرد: آقای پروفسور قاضی‌‌زاده هاشمی 352 اثر ارزشمند علمی دارد و 31 روش عمل چشم را راه‌اندازی کرده‌اند و سوابق اجرایی موفق و درخشانی در کارنامه خود دارد.

 

منتظری‌توکلی داشتن روحیه جهادی قاضی‌زاده هاشمی را از برجسته‌ترین ویژگی‌های این وزیر پیشنهادی دانست و گفت:‌ ایشان سه بار در جنگ مجروح شدند و همچنین برادر شهید هستند و البته مدیریت بحران را نیز تجربه کردند.

 

وی ادامه داد: وزیر پیشنهادی بهداشت توجه ویژه‌ای به افزایش جمعیت به پیروی از رهبر انقلاب دارند و همچنین معتقد به حضور خانم‌ها در عرصه مدیریت هستند که این وزیر پیشنهادی را متفاوت‌تر از بقیه و ستاره‌ای درخشان در گفتمان علم و عمل می‌داند.

 

نماینده مردم بافق قاضی‌زاده هاشمی را فردی برنامه‌ریز و موفق دانست و گفت: ایشان موسسه خیریه‌ای به نام نورآوران سلامت را دایر کردند و در بخش خصوصی نیز بیمارستان چشم‌پزشکی نور تهران را دایر کردند که تبلور سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی است که از افتخارات ایشان محسوب می‌شود و بسیاری از بیماران ایشان نیز بیماران خارج از کشور هستند.

 

منتظری‌توکلی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواست که با رای اعتماد بالا سندی افتخار را برای مجلس شورای اسلامی رقم بزنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار