گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ طی چهار سالی که احمدی نژاد عهده دار منصب ریاست جمهوری در کشورمان بود، حضور کمرنگ و غیر فعالی در جلسات مجمع تشخیص مصلحت داشت که این حضور کمرنگ گمانه زنی های بسیاری را با خود به همراه آورد. از جمله این که احمدی نژاد مایل به رویارویی مستقیم با هاشمی رفسنجانی نیست یا اینکه دولت و طرفداران دولت مجمع تشخیص و ریاست آن را محل اجماع مخالفان دولت می دانند و ...؛ این گمانه زنی ها و رابطه نامطلوب اشخاص برجسته دولت و مجمع تنش های بسیاری را بین این دو نهاد در چهار سال گذشته به وجود آورد.
تنش های بین مجمع تشخیص و دولت احمدی نژاد تا جایی پیش رفت که پس از انتصاب مجدد هاشمی به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت از سوی رهبر معظم انقلاب، غلامحسین الهام، سخنگوی دولت طی اظهاراتی عجیب بیان کرد که مجمع تشخیص مکانی جهت جلوگیری از بیکاری اشخاص و چهره های مهم سیاسی است. شاید اگر الهام می دانست در آینده خود احمدی نژاد هم به عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص منصوب خواهد شد هیچ گاه این گونه در مورد اعضای مجمع تشخیص اظهارنظر نمی کرد.
اما اکنون بعد از گذشت چهار سال، احمدی نژاد امروز نه به عنوان رئیس جمهور و چهره حقوقی، بلکه به عنوان چهره حقیقی باید در جلسه مجمع تشخیص شرکت کند. سوال مهم و اساسی در این میان این است که احمدی نژاد در این جلسه شرکت خواهد کرد یا نه؟ در صورت شرکت در این جلسه، تعامل او با مجمع در آینده چگونه خواهد بود؟ آیا او کما فی السابق حضور کمرنگ و غیر جدی در این مجمع خواهد داشت یا پس از فراغت از مسئولیت ریاست جمهوری رویه خود را عوض خواهد کرد و حضور فعال و مستمر در مجمعی که سخنگوی دولتش آن را بنگاه کارآفرینی بیکاران سیاسی خوانده بود، خواهد داشت؟
جواب به نکات و سوال های بالا باعث می شود که جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار باشد. بدون شک شخصیت اول جلسه امروز مجمع تشخیص احمدی نژاد است و همه نگاه ها به عملکرد و رفتار او در قبال این جلسه است؛ جلسه ای که شاید حاشیه های آن متن اصلی جلسه و دستور کار آن را تحت الشعاع قرار دهد. باید منتظر ماند و دید که در جلسه امروز چه پیش خواهد آمد.