دشمنان، شهيد مطهري را زودتر از خوديها شناختند
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو» به نقل از مرکز خبر حوزه، آيتالله مصباحيزدي امروز در نشست بزرگداشت شهيد مطهري در موسسه امام خميني (ره) با يادآوري مقام علم، و معلم اظهار داشت: برگزاري چنين آيينهايي موجب تشويق معلم و دوستداران علم و انديشه ميشود.
وي با اشاره به سيره شهيد مطهري در زمينه اخلاق، معنويت، علم و تبليغ افزود: طلاب از ابتداي دوران طلبگي مقيد به نافله شب بوده و براي هر منبر خود مطالعه و تحقيق داشته باشند و بدون هيچ توقعي در زمينه احتياجات فکري جامعه تلاش کرده و برايشان اهميتي نداشته باشد که چند نفر پاي سخنراني آنها بنشينند و يا کجا سخنراني کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبري تصريح کرد: شهيد مطهري 80 روز بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به شهادت رسيدند که نشان ميدهد دشمنان، ايشان را زودتر از خوديها شناختند.
آيتالله مصباحيزدي گفت: فعاليتهاي شهيد مطهري مشکلگشاي جامعه امروز است و اگر حيات ايشان تا امروز ادامه مييافت ثمرات فراواني براي نظام و جامعه اسلامي داشتند.
وي اظهار داشتند: راه، روش، رفتار و منش استاد مطهري را بايد الگوي راه خود قرار دهيم و اخلاص ايشان را فرا بگيريم.
عضو مجلس خبرگان رهبري خاطرنشان کرد: اسلام براي علم، عالم و معلم مقام ويژه اي قائل است و روايات فراواني در اين زمينه وجود دارد که شايد ساير اديان و اقوام به اندازه اسلام به جايگاه علم نپرداختهاند.
عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم بيان داشت: ظرفيت علم الهي آنچنان بالاست که ثواب يک ساعت گوش دادن به مذاکره علمي بيش از 12هزار ختم قرآن کريم است.
وي گفت: علم مدنظر ما، علمي است که براي کسب تقرب الهي و معرفت خداوند باشد نه براي کسب مال و جاه و مقام که در اين صورت ضرر کرده است./انتهاي پيام/