برگزيدگان كنكور مفاهيم قرآني به مسابقات ملي راه پيدا مي كنند
روح الله علي نژاد در گفتوگو با خبرنگار فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، با اعلام اين مطلب، اظهار داشت: دومين كنكور مفاهيم قرآني با حضور 7 هزار دانشجو از 109 دانشگاه كشور برگزار شد كه نفرات برتر آن در رشته هاي تفسير، ترجمه و حفظ موضوعي تا پايان ارديبهشت ماه معرفي شده و به مراحل مسابقات ملي راه پيدا مي كنند.
وي با اشاره به برگزاري نخستين مسابقات قرآني اعضاي هيئت علمي و اساتيد دانشگاه گفت: اين مسابقات 18 ارديبهشت ماه در دانشگاه فردوسي مشهد آغاز و 20 ارديبهشت ماه با معرفي برگزيدگان به كار خود پايان مي دهد.
مسئول كميته قرآني وزارت علوم خاطرنشان كرد: پيشنهاد برگزاري اين مسابقات به درخواست استادان و از سوي وزير علوم بوده است كه با توجه به تجربه اول امسال به صورت يك مرحله اي برگزار خواهد شد.
علي نژاد، گسترش و توسعه فعاليت هاي قرآني را از بركات برگزاري مسابقات قرآني استادان دانشگاه برشمرد و گفت: برگزاري چنين مسابقاتي بهانه اي براي انس بيشتر استادان دانشگاه با قرآن است و بدون شك تاثيرات مثبت آن بر روي دانشجويان نيز به گسترش و تعميق فعاليت هاي معنوي در فضاي دانشگاه كمك مي كند./انتهاي پيام/