قرن بیستویکم فارغ از شعارهایی که در جهت صلح و گسترش امنیت جهانی به مردم داده است همواره شاهد گسترش ناامنی جنگ و خشونت بوده است.
گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، الهه قاسمی- قرن بیست و یکم فارغ از شعارهایی که در جهت صلح و گسترش امنیت جهانی به مردم داده است همواره شاهد گسترش ناامنی جنگ و خشونت بوده است.
دورانی که نهادهای ناظر بر جهان قطعنامههایی را در مبارزه با تروریست صادر میکنند و آمریکا قهرمان بیبدیل مبارزه با تروریست محسوب میشود اما آنچه بیش از همه مردم جهان را در رنج و نگرانی قرار داده است تروریسم است.
وقتی تحولات جهان را در یک نگاه کلی بازنگری میکنیم مشاهده میکنیم نیمی از کره زمین در جنگ و خونریزی به سر میبرد وقتی کودکان سوری در مدرسه به دنبال رویاپردازی برای تحقق آینده خود هستند به وسیله پرندههای آهنی که از دور هدایت میشوند جان خود را از دست میدهند و این وضعیتی است که کودکان عراقی پاکستانی و افغانستانی از آن مصون نیستند، این امر در حالی است که در نیم دیگر کره زمین سردمداران تنها به بهانه تامین امنیت و رفاه مردم خود زنان و کودکان بیگناه را میکشند و آنچه بیش از همه بر طنز این ماجرای تلخ میافزاید آن است که نهادهای بینالمللی نیز چشم خود را بر کشته شدن مردم بیگناه بسته و با قطعنامهها و اقدامات خود به تبعیت از جنایتکاران جهان میپردازند امری که نباید در این میان از آن غافل شویم آن است که نقش تبلیغات در جهت مشروع جلوه دادن اقدامات دولتهای استکبار جهانی کم نیست، سیاستهای تبلیغاتی که گاه چنان کشتار مردم بیگناه را مشروع جلوه میدهد که گویی سرنوشت این ملتهای محتوم و درمانده آن بوده که قربانی بیدفاع سیاستهای خشن و ضدانسانی آمریکا باشند.
در برآشفتگی افکار عمومی جهان از این جنگافروزی، آمریکا به نشانه آغاز یک حرکت بلندمدت و استراتژی میلیتاریستی، سخن از خاورمیانه بزرگ و تغییر حکومتهای منطقه به میان آورد و جهان در بهتی عمیق، بیننده گزارش لحظهبهلحظه فتوحات نظامیان آمریکایی شد و زندانی و شکنجه، زندان و شکنجهگاه رهآورد این فتوحات بود!
فرمانروایان آمریکا برای پیشبرد این نبرد ایدئولوژیک، رجزخوانی در جنگ صلیبی را به ژست سیاسی استفاده از قدرت هوشمند تغییر دادند و اینچنین شد که پرندههای آهنین برای شکار انسانها در آسمان کشورهای آسیایی و آفریقایی به پرواز در آمدند.
اگر به ریشهیابی این امر بپردازیم باید گفت جهان را بیعدالتی در برگرفته است و عدالت نیمه گمشده قرن بیست و یکم است تحولاتی که اکنون در سوریه در حال رخ دادن است نمونه بارز بر این بیعدالتی است چرا که گروههای تروریست با پول، تجهیزات و آموزش آمریکایی جنگی را علیه مردم سوریه آغاز کردهاند و تنها قربانی این حملات مردم و زنان بیگناه کشورها هستند آمریکا در حالی در طبل صلح گسترش امنیت در منطقه میکوبد که خود به بهانه مبارزه با گروه القاعده سابقه کشتار مردم بیگناهی را با خود دارد.
در پایان باید گفت نگرانی درباره منافع و حقوق رژیم تروریستی صهیونیستی بیوقفه از جانب کشورهای غربی ادامه دارد و آمریکا خود را متعهد به حفظ امنیت این رژیم میداد اما کشتار زنان وکودکان خاورمیانه و فلسطینی چشم میپوشد و وقیحانهتر آنکه آن را سرکوب گروههای تروریستی جلوه میدهد.