کد خبر:۲۶۰۰۴۲

آخرین تغییرات و جابجایی‌ها در وزارت نیرو

پس از انتصاب چیت چیان بعنوان وزیر نیرو، به دستور وی تغییراتی در این وزارتخانه ایجاد شد.
آخرین تغییرات و جابجایی‌ها در وزارت نیرو

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حمید چیت‌چیان در سال 1336 در تبریز به دنیا آمد.

 

وی مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی مکانیک (طراحی جامدات) از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال1364، کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی صنایع از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال 1374، کارشناسی ارشد در رشته مدیریت از مرکز آموزش مدیریت دولتی در سال 1376 و مدرک دانشوری مهندسی صنایع را از دانشگاه تربیت مدرس در سال 1384اخذ کرده است.

 

وی در کارنامه خود عضویت در جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی در سال 1358، عضویت در سطوح فرماندهی سپاه و حضور در جبهه‌های جنگ تحمیلی از سال 1359 تا دی ماه 1366 ، نمایندگی مجلس شورای اسلامی دوره سوم ( از حوزه انتخابیه تبریز) در خرداد 1367 تا خرداد 1371، عضویت در هیات رییسه مجلس سال دوم دوره سوم، عضویت و مخبریت کمیسیون نیرو را دارد.

 

عضویت در هیات مدیره شرکت توانیر در خرداد 1371 تا 1375، عضویت در هیات مدیره سازمان برق ایران، معاونت وزیر نیرو در امور انرژی از آبان 1372 تا شهریور1384، معاونت برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت نیرو از آذر 1385 تا تیر1387 ، قائم مقامی وزیر نیرو از شهریور 1384 تا آبان 1389، سمت مشاور عالی وزیر و رییس شورای مشاوران وزارت نیرو از آبان 89، معاونت هماهنگی و نظارت فرایندی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت از شهریور 1390 از دیگر سوابق کاری وزیر نیرو پیشنهادی دولت یازدهم است.

 

چیت‌چیان مرداد سال 1392 به عنوان گزینه دولت یازدهم برای تصدی وزارتخانه نیرو به مجلس شورای اسلامی معرفی شد و با کسب اکثریت آرا (اخذ شده 284 رأی/ موافق: 272 رأی؛؛ مخالف: 7 رأی؛ ممتنع: 5 رأی) از مجلس رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیر نیرو مشغول به فعالیت شد. وی پس از تصدی این پست، فعلا یک تغییر را در این وزارتخانه رقم زده که به شرح زیر می باشد:

 

کیومرث حیدری مدیرکل دفتر بررسی های اقتصادی و امور مجامع وزارت نیرو با حفظ سمت به عنوان نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در اجرای سیاست های اصل ٤٤ در صنعت آب و برق منصوب شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار