کد خبر:۲۶۳۲۸۰
ظریف:

به دنبال تعامل صحیح برای حل و فصل موضوع هسته‌ای هستیم، نه مذاکره برای مذاکره

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: هدف ما تعامل صحیح برای حل و فصل موضوع هسته‌ای و نه مذاکره برای مذاکره است.
به دنبال تعامل صحیح برای حل و فصل موضوع هسته‌ای هستیم، نه مذاکره برای مذاکره

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان که برای شرکت در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کرده است، در جمع سفرا و نمایندگان دائم کشورهای عضو سازمان ملل تاکید کرد: در جهان کنونی نمی‌توان با وجود نا امنی برای دیگران به امنیت رسید و با هزینه باخت طرف مقابل به برد رسید.

 

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست که با حضور جمع قابل توجهی از دیپلمات‌های ارشد مقیم سازمان ملل و به دعوت سفیر و نماینده دائم کشورمان برگزار شده بود، با اشاره به شرایط متشنج خاورمیانه در شرایط کنونی تصریح کرد: جای خوشحالی دارد که زمزمه‌های جنگ کمتر شده و اگر چه خاموش نشده اما بر طبل جنگ محکم کوبیده نمی‌شود.
 
وی تصریح کرد: اقدام نظامی و اعمال زور هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد و از جنگ نمی‌توان بعنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف سیاسی استفاده کرد. کسانی که بر این باور هستند که از طریق سرکوب و یا ورود به جنگ می‌توان به اهداف دلخواه رسید، سخت در اشتباه هستند.
 
محمد جواد ظریف در خصوص نگاه برخی از اعضای سازمان ملل به برنامه هسته‌ای ایران تصریح کرد: هدف ما تعامل صحیح برای حل و فصل موضوع هسته‌ای و نه مذاکره برای مذاکره می‌باشد. ما خواستار راه حلی هستیم که حقوق مسلم ایرانیان را محترم بشمارد و البته بتواند نگرانی برخی از اعضای جامعه بین‌المللی را نیز برطرف کند. ما بر این باور هستیم که می‌توان به راه حلی رسید که برای تمامی طرف‌ها قابل قبول باشد.
 
وزیر امور خارجه کشورمان نقش سازمان ملل متحد در ایجاد فضایی جهت زندگی انسان‌ها در کنار یکدیگر و حل مشکلاتی نظیر گرم شدن زمین، مبارزه با تروریسم و بحث سلاح‌های کشتار جمعی را برجسته و سازنده خواند.
 
محمد جواد ظریف با اشاره به برگزاری انتخابات باشکوه ریاست جمهوری و انتخاب روحانی به عنوان رئیس جمهور کشورمان تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران معتقد است که سازمان ملل متحد می‌تواند نقش بسیار مهم و سازنده‌ای را برای نسل‌های امروزی و اتی ایفا کند. ما معتقدیم سازمان ملل متحد بیش از هر چیز متعلق به آینده می‌باشد.
 
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران خواهان تعامل با جامعه جهانی و سازمان ملل متحد می‌باشد.
 
وزیر امور خارجه کشورمان اضافه کرد: در جهان کنونی نمی‌توان با وجود ناامنی برای دیگران به امنیت رسید و با هزینه باخت طرف مقابل به برد رسید.
 
وی به اشاره به حادثه یازده سپتامبر که چند روز پیش سالگرد آن بود، تصریح کرد: این حادثه نشان داد که در دنیای ناامنی نمی‌توان امنیت جداگانه‌ای را برای خود متصور بود.
 
قبل از سخنرانی وزیر امور خارجه کشورمان، محمد خزاعی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل و یان الیاسون قائم مقام دبیرکل سازمان ملل طی سخنانی ورود وزیر امور خارجه کشورمان به نیویورک را خوش آمد گفتند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بدون نام
-
۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
تفسير شما از کلمات مانند تفسير مجلس از قانونه با اين وجود علاوه بر قانون اساسي يه فرهنگ لغت جديد درست کنند بيچاره دهخدا ومعين که چقدر زحمت کشيدند از اين به بعد بايد معني اعتدال افراط و معني معتدل فتنه گر و معني تعامل باج دادن و... يعني اگه خواستي بگي فلاني فتنه گر تشريف داره بايد بگي معتدل است مثل کلمه روشنفکر
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار