به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، نمایندگان مجلس در این بیانیه از مواضع قاطع و هوشمندانه رییس جمهوری در سازمان ملل متحد که در عین پایبندی به ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی مورد تاکید امام (ره) و رهبر معظم انقلاب، تصویری از ایران مقتدر و صلح دوست و طالب گفت و گو و اهل تعامل در حل مسایل منطقه ای و بین المللی ارایه داد، تشکر کردند.
نمایندگان مجلس همچنین در این بیانیه تاکید کردند که امید داریم دولت ها امروز واقعیت مقتدرانه و تاثیرگذار نظام جمهوری اسلامی ایران و نقش تعیین کننده رهبری را بپذیرند و به خود آیند و به رفع تحریم های ظالمانه و احترام حقوق ملت پرافتخار و صبور ایران همت گمارند.
در این بیانیه همچنین آمده است: امیدواریم دولت ها با عنایت به نقش پررنگ ایران در حل مناقشات منطقه ای ازجمله فلسطین و سوریه به تنش ها و بی اعتمادی ها خاتمه دهند و راه حل مسایل و مشکلات منطقه ای و بین المللی را با پذیرش واقعیات موجود و نقش موثر ایران قدرتمند بجویند.
این بیانیه در جلسه علنی روز سه شنبه مجلس توسط «ضرغام صادقی» عضو هیات رییسه قرائت شد.
با وجود اين حضرات ما نگراني اي نداريم چون هر جا لازم باشه خودشون قانون را تفسير مي کنند، هر موقع هم صلاح ديدند آن طور که دوست داشتند از بي قانوني حمايت مي کنند
از بصيرت زياد آقايان در تشخيص دوست و دشمن و فرعي ، اصلي کردن امور و بر عکس آن صميمانه کمال تشکر را داريم