آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۸۵۵
روحانی در جمع خبرنگاران:

آمریکایی‌ها ۵ بار تماس گرفتند که با اوباما دیدار کنم اما نپذیرفتم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه با طرح آمریکایی‌ها برای ملاقات کوتاه با اوباما موافق نبودم، گفت: قبل از سفر، 5 بار تماس گرفتند که با اوباما دیدار کنم، اما نپذیرفتم.
آمریکایی‌ها ۵ بار تماس گرفتند که با اوباما دیدار کنم اما نپذیرفتم

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در خصوص سفر خود به نیویورک و گفت‌وگوی تلفنی با باراک اوباما رئیس‌جمهور آمریکا گفت: دولت از ابتدا آنچه برایش مهم بود، تعامل با جهان بود. دولت در این مدت در بحث تعامل، طی سه مرحله قدم‌های خوبی برداشت.

 

وی تاکید کرد: در سفر به نیویورک می‌خواستیم حقوق مردم ایران و غیرقانونی بودن تحریم‌ها را تبیین کنیم و موفق بودیم. می‌خواستیم فضا را برای اسرائیل سخت کنیم، فضای بین‌المللی این است که تحریم‌ها کنار گذاشته شود.

 

رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه در این سفر ملاقات‌های دوجانبه و سخنرانی‌هایی را انجام دادم، گفت: در این ملاقات به مساله ثبات منطقه و به خصوص سوریه اشاره شد و طرفین اذعان داشتند که جنگ جدید به مصلحت منطقه نیست، مقامات کشورها اعتراف داشتند که در سوریه راه‌حل نظامی نداریم و باید به آرای عمومی مردم تکیه کنیم.

 

روحانی در ادامه با بیان اینکه اسرائیل لابی قوی در آمریکا دارد، اظهار داشت: این ما هستیم که باید جای لابی قوی ایرانی را پر کنیم، باید تلاش کنیم تا افکار ایران را به گوش آمریکا برسانیم. البته ایرانیان در این کشور حضور دارند و من در جلسه با ایرانیان مقیم آمریکا گفتم که شما صدای ما هستید و البته سیمای ما هستید و واقعیت ایران را منعکس کنید.

 

وی در ادامه تاکید کرد: سخن اعتدال مورد اقبال قرار گرفت و در سازمان ملل کشورها از اعتدال استقبال کردند.

 

رئیس‌جمهور تاکید کرد: دنیا فهمیده که افراطی‌گری خطر است، ضمن اینکه بیان ما صلح، اعتدال و همبستگی جهانی است و این موضوع را در این سفر دنبال کردیم.

 

روحانی در ادامه با بیان اینکه با دیدار با اوباما موافق نبودم، اظهار داشت: به اوباما گفتم مردم با اعمال آمریکا مخالفند و یک شبه هم مشکلات حل نمی‌شود. او هم قبول کرد، همچنین به رئیس اتحادیه اروپا گفتم که شما هم به این رسیده‌اید که تحریم جواب نمی‌دهد.

 

وی همچنین با بیان اینکه در برخی از رسانه‌ها این‌گونه گفته شده بود که روحانی دست رد به سینه اوباما زد، گفت: از حرکت و روند این رسانه‌ها خوشحال نبودم البته بخشی از این روند طبیعی بود؛ اگر فضا گل‌آلود شود، بعضی از این فضای گل‌آلود ماهی می‌گیرند.

 

در لحظه حرکت با موبایل سفیر ما تماس گرفتند و چند دقیقه‌ای با اوباما صحبت کردیم؛ اوباما گفت ما در آمریکا مشکلات فراوانی داریم و شما هم در ایران مشکلات فراوانی دارید باید برای این مساله فکر کنیم.

 

رئیس‌جمهور همچنین تاکید کرد: ملت ایران با تحریم سر فرود نمی‌آورد.

 

وی با بیان اینکه با طرح آمریکایی‌ها برای ملاقات کوتاه با اوباما موافق نبودم، اضافه کرد: قبل از سفر به نیویورک 5 بار تماس گرفتند که با اوباما دیدار کنم اما نپذیرفتم.

 

روحانی با بیان اینکه شمشیر اسرائیل کند شده و صحبت‌های مقامات آن، درستی راه ما را نشان می‌دهد، تأکید کرد: سنای آمریکا با تشدید تحریم‌ها دچار خطای گذشته نشود.

 

وی در خصوص حضور شهردار تهران در جلسات هیئت دولت، گفت: اگر ضرورتی باشد از شهردار تهران برای حضور در جلسات دعوت می‌شود.

 

رئیس‌جمهور در خصوص هدفمندی یارانه‌ها نیز گفت: تصمیم دولت این است که تا زمانی که مرحله اول هدفمندی به طور کامل اصلاح نشده، وارد فاز دوم نشویم و در حال حاضر مشغول فکر کردن برای فاز دوم هستیم.

 

روحانی در ادامه در خصوص مذاکرات ایران با گروه 1+5 در نیویورک اظهار داشت: علی‌الظاهر توافق در نیویورک این بود که ایران طرح خود را در ژنو روی میز بگذارد و ایران طرح دقیق خود را روی میز خواهد گذاشت و با 1+5 وارد مذاکره می‌شود. امیدواریم در کلیات طرح به موافقت برسیم. اگر این قدم را برداریم قدم‌های بعدی آسان‌تر می‌شود.

 

وی در ادامه در خصوص طرح برقراری خطوط هوایی ایران و آمریکا که پیش از این از سوی وی مطرح شده بود، گفت: این موضوع قبلا و در سال‌های پیش دنبال می‌شد. من وقتی که در جلسه ایرانیان مقیم آمریکا رسیدم، درباره مواردی صحبت کردیم، این جلسه، جلسه پرشوری بود و معتقدم ایرانیان خارج از کشور، باید به کشور، وطن و شهر خود بیایند و زیبایی‌های کشور و شهر خود را ببینند.

 

وی تاکید کرد: رابطه دو ملت می‌تواند آغاز راهی باشد، به مسئولین گفتم بروند این اقدام را شروع کنند. ما به ایرانیان خارج از کشور می‌گوییم که دولت ایران در این قضیه حساس است.

 

رئیس‌جمهور در ادامه در خصوص حاشیه‌هایی که در زمان ورود وی به فرودگاه مهرآباد از سوی تعدادی از منتقدین دولت انجام شد، افزود: معتقدم باید بداخلاقی‌ها کنار گذاشته شود؛ دولت تاکید دارد که دیگران انتقادهای خود را مطرح کنند. من وقتی که وارد شدم همانطور که دست خود را برای دیگران تکان دادم، برای مخالفین نیز تکان دادم، آنها جوانان عزیز و هموطن ما هستند.

 

روحانی تاکید کرد: دولت قصد ندارد در سال اول کاری‌اش شکایتی را مطرح کند، اما با کمک دیگران باید تندروی را در کشور به انزوا بکشانیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علي طهماسب پور كريمي
-
۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۰
الكي ميگيه
4
0
seyed
-
۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۸
با سلام نرمش قهرمانانه جناب روحاني و ظريف تبديل به کرنش مقهورانه شد.
ژست ضد استکباري و ضد صهيونيستي جناب ظريف بعد از صحبتهاي اوباما و اشتون که سرمست از گرفتن امتياز از ايران (قرار براين بود که طبق مثال رهبر انقلاب اين نرمش شبيه نرمش کشتي گيران جهت گرفتن امتياز از حريف باشد ولي متاسفانه حريف در ثانيه هاي پاياني کشتي با زيرگيري امتياز گرفت) بود قابل تقدير بود ولي کمي دير بود و چون در جاي خود ودر نيويورک اين افاضات انجام نشد لذا کم ارزش و براي حزب الله غيرقابل باور ميباشد
5
1
بيدار
-
۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۲۰:۰۹
اين بابا ما رو چي فرض کرده؟؟؟
کمک کنيد جوانان عزيز و هموطن منتقد(بخوانيد انقلابي) را به انزوا بکشانيم!!!
5
1
محمد
-
۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۱
آقاي روحاني، اين جمله که آمريکايي‌ها ? بار تماس گرفتند، مهم نيست چون اين تماسها همانند وسوسه شيطان است چون امام خميني فرمودند: آمريکا شيطان بزرگ است، و شما در وسوسه آخر گول خورديد و تماس تلفني را قبول کرديد. بايد جواب خون شهدا و خانواده هاي معززشان را بدهيد
5
2
عبدالحسين باغکي
-
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۸
اين بنده خدا فقط ميخواست امريکا تحقير نشه ملت ايران اصلا مهم نيست مثل اينکه يادش رفته همين امريکا تا قبل از انقلاب براي کارکنان امريکايي شاغل در ايران حق توحش از دولت شاه ميگرفت
5
1
بدون نام
-
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۴
با با معتدل با با سياست مدار ديگه چيز از عزت نفس وغرور ملي براي ايراني ها مگه گذاشتي که بخواهي به باد بدهيد حالا شما که صحبت نکنيد دوستانتون که بيکار نيستند آمريکا خودش گرفتار مشکلات اقتصادي رفتي التماس کني که ايران هم مثل آمريکا بشود؟!
6
1
بدون نام
-
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۵۱
ملت ايران بيش از 30سال سختي را تحمل نکرده است که حالا دولت ما با آمريکارابطه داشته باشد.
6
1
بدون نام
-
۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۰
نفس رابطه با آمريکا مشکل نداره.لکن وقتي بايد مذاکره کنيم که آمريکا خوي استکباريشو کنار بزاره که البته بعيده.به قول حضرت آقا که ميفرماين من به مذاکره خوش بين نيستم
8
0
بدون نام
-
۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۳
اعرابي اين ره که تو مي روي به ترکستان است
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار