کد خبر:۲۶۶۳۴۶
هاشمی رفسنجانی در دیدار با حکیم:

اقدامات تروریستی در عراق نشان دهنده عمق کینه دشمنان است

هاشمی گفت: می‌خواهند بین فرقه‌های قومی و مذهبی القای اختلاف کنند تا با نقشه شوم، باعث ایجاد اختلال در مسیر حرکت مردم به سوی همدلی و همکاری شوند.
اقدامات تروریستی در عراق نشان دهنده عمق کینه دشمنان است

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، اکبر هاشمی رفسنجانی عصر امروز شنبه در دیدار سیدعمار حکیم رئیس مجلس اعلای عراق، نقش مسوولان فعلی عراق و بزرگان و رؤسای قومیت‌ها را در تحکیم وحدت بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: دامن زدن به اختلافات سلیقه‌ای سیاسی، باعث گسترش آن بین مردم در همه زمینه‌های اقتصادی ، فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی می‌شود.


هاشمی رفسنجانی، وجود عتبات عالیات در سرزمین عراق را، امتیاز بسیار مناسبی برای گسترش روابط مردم ایران و عراق و ظرفیت بسیار بالایی برای دعوت از مسلمانان جهان برای سفر به آن سرزمین دانست و گفت: مردم دو کشور ایران و عراق هم، با اشتراکات فراوان، به ویژه ارادت به اهل بیت(ع) می‌توانند الگویی برای روابط همسایگان باشند.


وی در پاسخ به اظهارات سیدعمار حکیم که انتخابات 24 خرداد و نتیجه آن را محصول برنامه‌ریزی‌های بزرگان سیاسی و به‌خصوص هاشمی رفسنجانی خواند، گفت: مردم نقش اساسی را داشتند که با هوشیاری و پس از مقایسه فضای 8 سال گذشته کشور، تصمیم گرفتند در سیاست داخلی و خارجی و روابط با سازمان‌های جهانی به اعتدال روی آورند.


سیدعمار حکیم هم در این دیدار، با تبریک نتیجه انتخابات ریاست جمهوری و تغییر فضای سیاسی کشور، گزارشی از آخرین وضعیت اوضاع عراق در زمینه‌های سیاسی و اقتصادی ارائه کرد.


رئیس مجلس اعلای عراق، با تقدیر از برنامه رئیس جمهوری ایران در برخورد عقلانی با جهانیان، گفت: حقیقت و حقانیت انقلاب اسلامی همین است و امیدواریم غربی‌ها ارزش این اقدامات مردم و دولت ایران را بدانند.


حکیم در ادامه این دیدار، خواستار گسترش روابط دو کشور در عالی‌ترین سطوح شد و گفت: در عراق مردم و مسوولان آماده و خواستار تحکیم روابط با جمهوری اسلامی ایران هستند و ایرانیان را بهترین دوستان خود در منطقه می‌دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار