طرح آمايش در فرهنگ مطبوعات وجود ندارد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، دكتر حسين انتظامي ديروز، 22 ارديبهشت ماه در همايش بزرگداشت روز جهاني ارتباطات و روابط عمومي كه با موضوع مديريت مطبوعاتي در دانشگاه آزاد اراك برگزار شد، با بيان اينكه كار مطبوعاتي و روزنامه نگاري به آسيب شناسي نياز دارد، ظهار داشت: بايد مديريت و اقتصاد مطبوعاتي در اولويت كاري روزنامه نگاري قرار گيرد.
وي در ادامه يكي از معضلات ارتباطات و روزنامه نگاري را شكاف بين نظام آموزشي و گروه هاي مصرف كننده عنوان كرد و افزود: برخورد دستگاه هاي نظارتي، ضعف قوانين و نبود اطلاعات كافي و سرشماري فرهنگي در كشور، فقدان بنگاه هاي مطبوعات و كمبود نيروي انساني متناسب با انتظارات از عوامل مهم وضعيت موجود مطبوعات كشور است.
يك كارشناس رسانه تصريح كرد: در مسئله روزنامه نگاري نيروي انساني، محور اصلي مطبوعات است، بنابراين روزنامه نگاران بايد بر اخلاق اسلامي و حرفه اي تاكيد داشته باشند.
انتظامي با تاكيد بر مديريت مطبوعاتي در دانشكده ارتباطات گفت: مديريت مطبوعات بايد خبرنگاران خود را از لحاظ اقتصادي تامين كند.
وي با بيان اينكه بايد نظام رسانه اي حاكم بر مطبوعات وجود داشته باشد، گفت: در كشور ما نظام رسانه اي و نظام صنفي مطبوعات وجود ندارد كه بايد در اين زمينه برنامه ريزي شود تا بسياري از تخلفات به دادگاه ها و هيئت نظارت نرسد؛ اين طرح در مجلس شوراي اسلامي در حال تصويب شدن است.
يك كارشناس رسانه با بيان اينكه دانشجويان رشته ارتباطات در مقطع كارشناسي مي توانند در مقطع كارشناسي ارشد در دانشگاه آزاد اسلامي ادامه تحصيل دهند، يادآور شد: مراحل قانوني اين مهم به سازمان مركزي ارجاع شده و اميدواريم بتوانيم مجوز آن را در شوراي برنامه ريزي وزارت علوم پيگيري و محقق كنيم.
انتظامي تصريح كرد: هم اكنون 180 روزنامه در سراسر كشور و 28 روزنامه سراسري فعاليت دارند كه از اين تعداد، 20 روزنامه ورزشي است و 47 درصد نشريات، تخصصي، و عمده آنها نشريات دانشگاهي هستند؛ البته در دو سال اخير 570 عنوان نشريه در سراسر كشور لغو پروانه شدند.
خاطرنشان مي شود، در پايان اين مراسم از استاد برتر نمونه اتباطات در دانشگاه آزاد واحد اراك و سه دانشجوي نمونه ارتباطات تقدير شد./انتهاي پيام/